1: Това изтъкано царство (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

За целия свят Ализе е просто невзрачна слугиня, криеща от всички коя е в действителност - отдавна изгубената наследница на древно царство на джинове. Откакто се помни, тя е преследвана, принудена да бяга, за да спаси живота си.

Докато един ден не допуска грешка.

Престолонаследникът Камран знае за пророчествата. Знае за страховитото чудовище, за което е предсказано, че ще убие неговия цар. Мрак се спуска над империята, а Камран трябва да разбере откъде идва той. В същото време, независимо колко подозрителен е към слугинята със странни очи, колкото повече научава за живота ѝ, толкова по-трудно му е да отвърне поглед встрани. Дори ако увлечението по някого като Ализе означава да загуби всичко, за което се е борил.

Книга първа от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

 Автор
 Тахере Мафи
 Поредица
Това изтъкано царство
 Тип
 Фентъзи
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 448
 ISBN/Баркод
9789542732044

Тахере Мафи е номинирана за Националната награда за книга и е авторката на бестселърите от класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тъдей“ – поредицата „Разбий ме“, A Very Large Expanse of Sea, Whichwood и Furthermore.

„Тахере Мафи създава разточителен, ухаещ на шафран свят, в който дяволите нашепват нежелани пророчества, а принцовете се влюбват в джинове с очи, белязани от безкраен студ. ... Безнадеждните романтици ще изпитат наслада от еуфоричната агония на очакването, докато наблюдават как тези обречени любовници подреждат чувствата си. Но докато отношенията на Ализе и Камран се развиват, Мафи предлага на читателите един разкошно изграден свят. Като сложен ислямски стенопис с цветя, историята на Мафи се разширява умишлено, при което всяко малко откритие разцъфва от предходното.” – Ню Йорк Таймс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer