1: Господар на гнева (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Тя е съпругата, която не бе желал, и единствената слабост, която не бе предвидил.

Мрачен. Безмилостен. Арогантен.

Данте Русо е свикнал да контролира всичко – в живота и в бизнеса. В плановете му никога не е влизало да се задоми, докато заплаха за живота на брат му не го принуждава да се сгоди за жена, която дори не познава.

Бижутерийна наследница и дъщеря на врага му, тя е красиво и примамливо изкушение.

***

Елегантна. Амбициозна. Добре възпитана.

Вивиан Лау е перфектната дъщеря и начин семейството ѝ да достигне върха на социалната стълбица. А какъв по-добър начин за това от сродяване с аристократичното семейство Русо?

Макар грубият Данте да не е нейната представа за любящ съпруг, тя се покорява на волята на баща си. Това, което не очаква, е да жадува докосването му повече от въздуха, който диша.

Двамата неусетно се сближават и споделят както щастливи мигове, така и отдавна заровени тайни. За него не е само бизнес. За нея не е само дълг.

Книга първа от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

 Автор
Ана Хуанг
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Господари на греха
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 432
 ISBN/Баркод
9789542730552
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: