2: Чистокръвни

19,90 лв.

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

„На света има два вида хора – онези, които седят около огъня и се взират в пламъците, и другите, които са запалили огъня.“

Има нужда, но има и съдба… Никак не е готино обаче да си осъден да се превърнеш в нещо като свръхестествен контакт на някого – особено след като „другото ти аз“ се появява навсякъде, където отидеш и ти. Сет следва Александрия неотлъчно по петите – в тренировъчната зала, пред класната ѝ стая, дори в спалнята ѝ - и това определено не ѝ харесва. Връзката им обаче дава и някои предимства на Алекс – тя най-сетне се отървава от кошмарите, които я спохождат след преживяното с майка си. Но как се отразява тази връзка на забранените ѝ чувства към Ейдън? И какво би направил – и жертвал – той заради нея?

Когато деймони проникват в Завета и започват да нападат учениците, божествата изпращат на помощ фурии – по-нисши създания от тях, но притежаващи силата да изкореняват всякакви заплахи за Завета, за Аполиона... и за Алекс. Срещу тях се изправят зловещи чудовища, пиещи етер, и над Сет надвисва мистериозна заплаха – дали това означава гибелта на Алекс?

А когато боговете са замесени, някои решения не могат никога да бъдат отменени.

Книга втора от поредицата ЗАВЕТЪТ

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Заветът
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 432
 ISBN/Баркод
9789542729143

ВИЖТЕ ОЩЕ:

2022, лято: Акценти от издателския план

„Полукръвна“ (Half-blood) е първият роман от „Заветът“ – фентъзи поредица на Дженифър Арментраут, подходяща за читатели над 16 г. История, наситена с екшън, романтика, хумор, паранормални и свръхестествени елементи.

* * * 

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Валентина Бакалова 29/10/2022

Здравейте, Кога да очакваме 3-тата книга от поредицата?

Егмонт България 01/11/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Към момента книгата е в издателска подготовка. Можете да я очаквате в първите седмици на идващата година. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: