BRAVO 26/2013

1,70 лв.
Не е налично

В коледния брой на БРАВО ще те срещнем с финалистите от X Factor, ще те разведем из магазините с Мона и Джулия от "Революция Z" и ще ти разкрием защо Деми Ловато вярва в чудеса! Ще изправим един срещу друг в звезден дуел Pierce the Veil и Imagine Dragons, ще ти разкрием плановете на Джъстин за 2014 и, разбира се, ще изпратим старата година подобаващо: С преглед на най-значимите събития, с вкусни коледни рецепти и с мегаяка коледна томбола, от която можеш да спечелиш тетрадка с автографи от звездите на БРАВО, парфюма на One Direction - Our Moment и още куп подаръци! KPOP феновете ще научат повече за актьорите от "Бел Ами", не сме забравили и прегледа на най-чаканите филми през 2014 както и мегафлирт хороскоп за предстоящата година! Плакатите са на: Селена Гомез, Лорд, Lawson и The Vamps.

18 декември 2013 - 14 януари 2014
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В коледния брой на БРАВО ще те срещнем с финалистите от X Factor, ще те разведем из магазините с Мона и Джулия от “Революция Z” и ще ти разкрием защо Деми Ловато вярва в чудеса! Ще изправим един срещу друг в звезден дуел Pierce the Veil и Imagine Dragons, ще ти разкрием плановете на Джъстин за 2014 и, разбира се, ще изпратим старата година подобаващо: С преглед на най-значимите събития, с вкусни коледни рецепти и с мегаяка коледна томбола, от която можеш да спечелиш тетрадка с автографи от звездите на БРАВО, парфюма на One Direction - Our Moment и още куп подаръци! KPOP феновете ще научат повече за актьорите от „Бел Ами“, не сме забравили и прегледа на най-чаканите филми през 2014 както и мегафлирт хороскоп за предстоящата година! Плакатите са на: Селена Гомез, Лорд, Lawson и The Vamps.

* * *
От корицата:
Деми вярва в чудеса!
Подари си щастие 365 дни в годината, следвайки съветите на силната Ловатo! Книгата й "Бъдете силни" излиза на 21 декември!
 

Постове в мода и снимки: Ариана Гранде, Бела Торн, Ники Рийд, Кейти Пери

Звезден дуел: Pierce the Veil vs. Imagine Dragons
Този път БРАВО изправя една срещу друга две млади американски групи с много различно звучене, но пък еднакво отдадени и страстни почитатели. Алтернатив рок бандата Imagine Dragons, която с мегауспешния си дебютен албум Night Visions заслужи лейбъла „най-добър рок пробив за 2013-та“, и постхардкор групата Pierce the Veil, която през последните шест години си е подсигурила здрави позиции както на пънк-рок сцената, така и в сърцата на хиляди млади фенове.

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Бел Ами в света на корейските сериали
В студените декемврийски дни тази дългоочаквана корейска драма, вдъхновена от едноименния роман на Ги дьо Мопасан, ще те стопли със симпатичните си персонажи и комично-романтичния си привкус. БРАВО ти представя „Бел Ами“!

X Factor: БРАВО сбъдва мечти!
Както знаеш, любимото ти списание ти даде шанс да спечелиш среща със звездите от X Factor. Щастливците в тази игра се оказаха Петя (14) и Йордан (15). Броени дни преди края на шоуто двамата се срещнаха с финалната тройка и влязоха в ролята на репортери! Стискаме палци и на тримата, а докато чакаме да разберем как ще се подредят те на почетната стълбица, ето какво разкриха пред БРАВО...

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Коледата ще е по-вълнуваща с Джъстин!
След 15 месеца, прекарани в концерти, Бийбър издава нов албум и нов филм!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели абонамент за БРАВО!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Секси ли си?

Стил: Празничен шопинг с Мона и Джулия
Познаваш ги от най-якия тийнсериал "Революция Z"! BRAVO се срещна с тях малко преди празниците, за да ти разкрие как се подготвят те за тях и къде смятат да празнуват!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Посрещни 2014 с подаръците от БРАВО!
Всичко, което трябва да направиш, за да спечелиш някой от тези страхотни подаръци, е да гласуваш в анкетата на БРАВО

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

5 рецепти, които ще ти повишат Коледното настроение!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Флиртхороскоп за 2014
Звездите (и БРАВО) ти нашепват какво те чака в романтичен план през идната година...

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Най-чаканите филми през 2014
Новата година наближава, а с нея и премиерите на цял куп дългоочаквани филмови продукции. БРАВО подбра за теб няколко от по-интересните ленти, които ще се завъртят по кината догодина.

BRAVO КиноBRAVO Кино

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
Селена Гомез, Лорд, Lawson и The Vamps 
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 10.01.14.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: