3: БЗМЦ – Апокалипсис

12,90 лв.
Не е налично

Смърт или лудост? Всъщност някога имало ли е избор между двете? Ноа и Сейди са се сблъсквали със смъртта и тя не може да ги ужаси. Лудостта, от друга страна, може. Както и това да се загубят един друг. Но те няма да седят безучастни като беззащитни свидетели на един невидим апокалипсис. Светът е разрушаван отвътре навън. Още веднъж настава време за борба на улицата и в киберпространството.

 Автор
 Майкъл Грант
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 БЗМЦ
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714286

Смърт или лудост?
Всъщност някога имало ли е избор между двете?

Ноа и Сейди са се сблъсквали със смъртта и тя не може да ги ужаси. Лудостта, от друга страна, може. Както и това да се загубят един друг. Но те няма да седят безучастни като беззащитни свидетели на един невидим апокалипсис. Светът е разрушаван отвътре навън. Още веднъж настава време за борба на улицата и в киберпространството.

* * *

АВТОРЪТ

Майкъл Грант е роден в Калифорния, но по-голямата част от живота му преминава в движение. Работи като библиотекар, карикатурист, механик в боулинг зала, продуцент на документални филми и политически медия консултант, преди да се отдаде на писателската кариера. Автор е на бестселърите Gone, Eve and Adam, The Magnificent 12. Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори
на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Може да го посетите онлайн на www.michaelgrantbooks.co.uk.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: