Типично: Неразказаната история

9,90 лв.
Не е налично

„Типично: Неразказаната история“ е дебютният роман на Филип Стоянов и Димитър Кирязов, по-познати като онлайн образите Филяка и Ванката. Историята проследява действието, предшестващо събитията в популярния едноименен уеб сериал.

***

Накъде поема човек, когато е изправен между миналото и бъдещето? Какво прави, когато е на път да изгуби най-ценното, което някога е имал?

Има приятелства, които могат да променят живота. Има връзки, които са по-важни от семейството. Има хора, за които си заслужава да загърбиш всичко въпреки последствията. Всичко е въпрос на избор.

Истории като тази наистина съществуват, независимо дали вярваш в тях, или не. Истории като тази сякаш не засягат обикновения човек, но винаги има изключения. Време е да свалим маските...

• Периодът за предварителни поръчки с автографи изтече! Поръчаните екземпляри от книгата ще бъдат без автографи. •

 Автори
 Типично
Марка
Кубар
Тип
Роман
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 128 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542721994
Лили ПенчевА 06/05/2018

Здравеите БРАВО искам да попитам дали става за 11годишни, защото пише за 16г.?

Мартин Здравков Сираков 06/05/2018

Не съм прочел нищо за книгата НАПРАВО Я ПОРЪЧВАМ Според мен книгата ще е много интерестна

Иван 09/05/2018

Много искам да разбера какво ще стане в книгата! ПОРЪЧВАМ!

Георги Илиев Терзийски 09/05/2018

Типично са иновавтори. Всичко, което правят е уникално и подплатено с дълбок. Сигурен съм, че книгата им ще остане в историята, като една от най-успешните и интересни четива!

Георги Георгиев Гого 12/05/2018

Най-хубавата книга която съм чел!!! Купете си я. Ще ви хареса.

Егмонт 16/05/2018

Здравей Лили Пенчева, книгата е за 16+ заради някои случки в романа. Няма моменти на агресия и нецензурни думи, но можеш да се съгласуваш с родителите си и да прецените.

Ангел Стойчев Йванов 17/05/2018

още несъм прочел книгата но съм сигорен че е страхотна

Пешо Ганев смъртев 18/05/2018

Направете книга, която да бъде забавна и да е за 10 години, защото когато мама разбра, че е за 16+ не ми даде да си я купя! ПЛС. ПЛС. ПЛС.

Билян Жеков 28/05/2018

Книгата е много добра, чете се бързо, интересна е, задържа вниманието, а историята... е ще оставя сами да разберете. Заслужава си!

Вики М 20/06/2018

Чете се лесно, има увлекателен сюжет и много забавни моменти. Препоръчвам!

Йорданка Николова 17/02/2019

Браво, момчета. Предвиждам за вас голямо бъдеще! Сега израствате и не е далече моментът, в който ще постигнете успех, подобен на успехът на MJ с Thriller. Имам дарбата да разпознавам талантите. Желая Ви да сте сериозни и да си останете момчетата, каквито сте били преди да добиете известност. Това всъщност ще е тайната на вашия възход. Таня Недялкова трябва да бъди неотлъчно до вас!

Добавяне на коментар:

Филип Стоянов и Димитър Кирязов, по-познати като образите Филяка и Ванката, развиват най-големия и популярен български комедиен сериал в социалните мрежи от 5 години насам. Споделят, че като малки са мечтаели да станат актьори, което логично води до създаването на „Типично“ на по-късен етап от живота им, като на шега. Неподправени в своя хумор и чувството си за самоирония, Филип и Димитър се шегуват, че ако трябва да опишат на някого с какво се занимават, биха казали, че качват клипове в интернет и хората се забавляват. Голяма част от видеата им са вдъхновени от ситуации от ежедневието, но често носят скрит смисъл и по-сериозни послания към аудиторията им. Насочват се към социалните мрежи, защото откриват в тях алтернатива на традиционните медии и начин да достигнеш до голяма аудитория по неангажиращ начин. Мечтаят един ден продуцираният от тях сериал да намери място и на големия екран. Познават се от седем години и определят работата си заедно като „организиран хаос“.

Дебютният роман на Филип и Димитър носи заглавието „Типично: Неразказаната история“ и проследява действието, предшестващо събитията в популярния едноименен уеб сериал. Авторите споделят, че читателите дори не подозират колко от персонажите и събитията в историята са базирани на истински лица и случки. Описват книгата като специален подарък към техните последователи и всички хора с изразено чувство за хумор. Основното послание, което искат да отправят с дебютния си роман, е, че приятелството и истинските връзки между хората са много по-важни от фалшивите ценности като богатство, власт и слава.

spacer