2: Непокорна кралица

14,90 лв.
Не е налично

„Непокорна кралица“ е продължение на „Безмилостен крал“ на Мегън Марч. Очакват ви опасности и романтика по най-добрия начин..

***
Аз съм неговото забавление.
Играчката му.
Изплащането на дълг.

Казвам си, че го мразя, но всеки път, щом влезе в стаята ми, тялото ми ме предава. Как е възможно хем да го желая, хем да се страхувам от него? Казаха ми, че ще ме обърка, че ще накара тялото ми да се бунтува срещу разума. Ала не осъзнавах, че това ще се превърне в пълна лудост. Трябваше да се досетя. Когато става дума за Маунт, правилата не важат.

Няма да се предам. Няма да покажа слабост. Ще отстоявам своето и ще изляза от тази сделка, без душата и сърцето ми да пострадат.

Той обаче има други планове…

***

„Тази книга е зашеметяваща! Не исках да свършва и не можех да я пусна! Това е най-доброто от Мегън Марч досега.“ – BookTwins Reviews

„Още една феноменална книга от Мегън Марч! Тази поредица определено е по-остра, по-смела и по-мръсна.“ – Dirty South Books

„Тази история изисква вашето внимание, кaто ви улавя здраво в хватката си, а след това ви подпалва без угризения.“ – Naughty Book Blog

 

 Автор
Мегън Марч
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Безмилостен крал
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 256 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721703
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Антония Антонова Лаковска 19/06/2018

Книгата е невероятна, а след този край очаквам с нетърпение следващата част! Кога се предполага,че ще излезе третата част и ще бъдат ли преведени други книги на Мегън Марч?

Екатерина Борисова Стоименова 25/06/2018

Страхотна и завладяваща. Кога се очаква в наличност третата книга? Благодаря Ви предварително!

С. С. Симеонова 25/06/2018

Пускайте по-бързо трета част, нямам търпение. Невероятна книга, невероятна поредица, невероятна авторка. Обожавам всичките и творби, а е много по-приятно да се четат на роден език.

Егмонт 26/06/2018

Привет на всички! Радваме се, че книгата ви е харесала! Скоро ще обявим останалата половина от издателския си план за импринта УО. Следете социалните ни мрежи! Поздрави!

Деница Тодорова Кънчева 19/07/2018

Здравейте, бих искала да попитам, кога ще я има в електронен вариянт

Егмонт 25/07/2018

Здравей, Деница! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар: