2: Владенията на краля на Аврора

24,90 лв.

Не съм негова награда. Не съм негова собственост. Той няма да притежава сърцето ми.

Освободена от златните нокти на Краля на Слънцето, Лор открива, че е попаднала в ръцете на мрачния Надир – Принца на Аврора, син на нейния най-заклет враг. Похитителят ѝ е сигурен, че младата жена крие нещо и е готов на всичко, за да я накара да проговори. Но Лор знае по-добре от всеки друг стойността на пазената тайна – онази, която крие, откакто се помни. А моментът да я сподели още не е дошъл.

Лор и Надир неохотно се съюзяват, за да намерят изгубен артефакт, който съдържа в себе си както миналото на девойката, така и бъдещето ѝ. Тя не е сигурна дали може да се довери на мрачния принц, но знае едно – няма да позволи отново да бъде подмамена от лъжливи обещания.

Младата жена се е заклела да отмъсти на Краля на Аврора и тази клетва важи повече отвсякога. Скоро обаче Лор осъзнава, че бъдещето на континента може би е по-важно от мъстта за разбитото ѝ семейство…

Книга втора от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС

 Автор
Ниша Дж. Тули
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Артефактите на Уранос
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 480
 ISBN/Баркод
9789542732488

За автора:

Copyright Nisha Tuli

Ниша Дж. Тули е канадска авторка на фентъзи романтични романи, чиито книги включват страхотни героини, изстрадани любовни истории и много, много (сексуално) напрежение. За историите си се вдъхновява от индийското си наследство, умело преплитайки живи и завладяващи герои, обстановка и сюжетни линии. Ниша иска да остави своите читатели без дъх и молещи се за още и се наслаждава да кара героите си да страдат, преди да им даде много заслужения щастлив край. Когато не пише или проучва, Ниша обожава да пътува, да се наслаждава на храната и да приключенства на къмпинг с партньора си, двете си деца и техния пухкав самоед.

 

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: