1: Само една нощ

19,90 лв.
Не е налично

Доверието е най-ценният актив на света…

В убийствения свят на шведския банков елит никой не знае това по-добре от корпоративния вълк Дейвид Хамар. Безскрупулен. Жесток. Неудържим. Той е на път да постигне най-голямата си цел – „Инвестум“. След години планиране всички играчи са заели местата си и Дейвид има нужда само от един коз – от един-единствен член на аристократичната банкова фамилия Де ла Грип. Наталия.

Елегантна, брилянтна, обречена да успее в един напълно мъжки свят, Наталия не може да отклони неочакваната покана за обяд на Дейвид. Всички знаят, че той е богат, опасен и безсъвестен. Това, което младата жена не очаква да открие обаче, е, че той е също така дълбоко наранен.

Привличането между двамата е немислимо, но дългите шведски нощи таят афера, която е на път да извади наяве дълбоко пазени тайни, да промени завинаги едно семейство и да накара Дейвид и Наталия да се изправят пред страховете и желанията си.

 Автор
 Симона Арнщед
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Само една нощ
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 616 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717270
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Катя 20/05/2016

Книгата е страхотна! Бихте ли ни казали кога ще излязат останалите книги от поредицата?

Мария Виолинова Дилова 19/07/2016

За всеки, който се двоуми... това е най-завладяващата, истинска и прекрасна история! Заслужава си всяка дума! :)

Деница 01/01/2017

Страхотна книга, много увлекателна и бързо се чете!

Добавяне на коментар:

Симона Арнщед е автор на бестселъри, психолог и когнитивно-поведенчески терапевт. Романите й са публикувани в над 16 страни, включително и родната й Швеция, където е призната като първата авторка на романтични романи, добила голяма популярност.

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

spacer