2: Ключ небе

19,90 лв.
Не е налично

Последната игра е тук. Светът започва да рухва, да се разпада, да полудява. Но Играчите все още играят.

Ключ Земя е намерен. Остават два ключа и деветима Играчи. Kлючовете трябва да бъдат открити и само един Играч може да спечели. Ключ Небе – където и да е, каквото и да е – е следващ. И всички деветима играчи няма да се спрат пред нищо, за да го получат. Последната игра е тук.

 Автори
 Джеймс Фрей и Нилс Джонсън-Шелтън
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Последната игра
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 672 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715436

Трилогията ПОСЛЕДНАТА ИГРА продължава с КЛЮЧ НЕБЕ, втората книга след суперуспешния роман ПОКАНАТА от Джеймс Фрей и Нилс Джонсън-Шелтън. Останали са три два ключа и дванадесет девет играча. Търсенето на КЛЮЧ НЕБЕ започва.

ПОСЛЕДНАТА ИГРА: КЛЮЧ НЕБЕ ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 6 февруари.

Българските читатели отново са поканени да се впуснат в разплитане на мрежа от улики и събиране на парчета от пъзел, които ще ги отведат до местонахождението на ключа в реалния живот. Преди да започнат, те трябва да се регистрират на интернет адрес, който ще открият сред страниците на романа. Този или тези, които успешно разрешат загадките от него, разпределени в два етапа, могат да спечелят награди в размер от 5 до 100 хиляди щатски долара. Първите дванадесет читатели, които решат загадките в първия етап на търсенето, ще спечелят по 5000 щатски долара. А за първите дванадесет, които разкодират пъзелите едновременно от първия и втори етап, отново са предвидени награди. Първият от тях ще получи 100 хиляди щатски долара, вторият – 10 хиляди долара, а останалите десет ще получат по 8 хиляди долара. Всеки има шанс да спечели, ако спази условията на играта, които са описани тук: endgamerules.com/skykey/

В помощ при търсенето е създаден сайтът endgamepuzzles.com, който съдържа най-разнообразни улики за разплитането на пъзелите.

 

Последната игра е тук.
Светът започва да рухва, да се разпада, да полудява.
Но Играчите все още играят.

 

Действието в поредицата книги ПОСЛЕДНАТА ИГРА се развива в свят, в който съществуват 12 древни родословия. Всеки от тях излъчва по един Играч, който от най-ранна възраст е трениран да оцелее в апокалиптично събитие, което предстои да се случи. На 20-годишна възраст всеки от тях е свободен да продължи живота си нормално. Избран е нов Играч и колелото се завърта. До този момент на никого не се е налагало да играе – до събитията, описани в ПОКАНАТА. След това 12 млади Играча се впускат в търсене по целия свят на 3 древни Ключа.

В КЛЮЧ НЕБЕ, вълнуващото продължение на ПОКАНАТА, Ключ Земя е намерен. Остават два ключа и деветима Играчи. Kлючовете трябва да бъдат открити и само един Играч може да спечели. Ключ Небе – където и да е, каквото и да е – е следващ. И всички деветима играчи няма да се спрат пред нищо, за да го получат.

Джеймс Фрей е американски автор на бестселъри, познат на българските читатели с романа „Аз съм номер Четири”, „Силата на шестимата” и „Възходът на деветимата”, написани под псевдонима Питакъс Лор. Писателят живее със съпругата и дъщеря си в Ню Канаан. През 2009 г. Фрей създава Full Fathom Five – иновативна продуцентска компания за интегрирани медийни продукти. Повече за него ще откриете на: james-frey.com

Нилс Джонсън-Шелтън е съавтор на бестселъра No Angel: My Harrowing Undercover Journey to the Inner Circle of the Hells Angels и автор на детската поредица Otherworld Chronicles. Джонсън-Шелтън живее в Бруклин, Ню Йорк.

Макс 15/04/2017

Здравейте Егмонт, бих желал до попитам, кога се очаква финалната трета книга? Излязла е към края на декември миналата година!

Егмонт 02/05/2017

Здравей, Макс! За съжаление все още чакаме материали от праводържателите, заради което се бавим с издаването на книгата на български език. Разбираме нетърпението ти и съжаляваме за причиненото неудобство. Ще споделим веднага щом имаме новини в тази връзка и те съветваме да следиш профилите ни в социалните мрежи за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар:
spacer