Кървавата Шотландия

2,99 лв.
Не е налично

В тази книга ще прочетеш за смелите шотландски бойци от мрачната Пещерна епоха чак до ужасния ХХ век. Искаш ли да разбереш: * Как се играе "Откъсни краката на кравата"? * За какво използвали изгорените птичи изпражнения? * Дали си глайкит, дус или пийли-уоли? Запознай се с вълнуващата история на хитри крале, жестоки монарси, подли кралици и мъдри жени. Разбери истината за Уилям Уолас и за ужасните инструменти за изтезание. Научи няколко истории за призраци, които смразяват кръвта на бедните туристи. Историята никога не е била толкова ужасна!

 Автор
 Тери Диъри
 Тип
 Образователни книги
 Поредица
 Страховитото в историята
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 190 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789544467722

"В тази книга ще прочетеш за смелите шотландски бойци от мрачната Пещерна епоха чак до ужасния ХХ век. Искаш ли да разбереш:

* Как се играе ""Откъсни краката на кравата""? * За какво използвали изгорените птичи изпражнения? * Дали си глайкит, дус или пийли-уоли? Запознай се с вълнуващата история на хитри крале, жестоки монарси, подли кралици и мъдри жени. Разбери истината за Уилям Уолас и за ужасните инструменти за изтезание. Научи няколко истории за призраци, които смразяват кръвта на бедните туристи. Историята никога не е била толкова ужасна!"

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: