2: След сблъсъка

19,90 лв.
Не е налично

Теса и Хардин бяха на път да изгладят недоразуменията по между си след бурния старт на взаимоотношенията им. Теса много добре знаеше, че Хардин може да бъде жесток. Но когато направи шокиращо разкритие за началото на връзката им, както и за миналото на Хардин, целият й свят се сгромоляса.Хардин винаги ще бъде… Хардин. Дали обаче той наистина е вглъбеното, грижовно момче, в което Теса се влюби, или през цялото време е бил непознат? Иска й се да забрави, но не е толкова лесно. Не и със спомените за страстните нощи, прекарани в ръцете му, наелектризиращото му докосване, жадните му целувки.Но Теса не е сигурна дали би могла да преживее още едно разочарование. Тя жертва толкова много за Хардин - училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера. И трябва да продължи живота си без него.Хардин осъзнава, че е направил грешка, може би най-голямата в живота си. Няма да се откаже, без да се бори. Но може ли да се промени? Ще се промени ли заради любовта?

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 След
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 736 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713869
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: Изчерпано

Теса може да загуби всичко. Хардин няма нищо за губене… освен нея

Теса и Хардин бяха на път да изгладят недоразуменията по между си след бурния старт на взаимоотношенията им. Теса много добре знаеше, че Хардин може да бъде жесток. Но когато направи шокиращо разкритие за началото на връзката им, както и за миналото на Хардин, целият й свят се сгромоляса.

Хардин винаги ще бъде… Хардин. Дали обаче той наистина е вглъбеното, грижовно момче, в което Теса се влюби, или през цялото време е бил непознат? Иска й се да забрави, но не е толкова лесно. Не и със спомените за страстните нощи, прекарани в ръцете му, наелектризиращото му докосване, жадните му целувки.
Но Теса не е сигурна дали би могла да преживее още едно разочарование. Тя жертва толкова много за Хардин – училището, приятелите, майка си, връзката с момче, което я обича истински, а сега може би и обещаваща нова кариера. И трябва да продължи живота си без него.

Хардин осъзнава, че е направил грешка, може би най-голямата в живота си. Няма да се откаже, без да се бори. Но може ли да се промени? Ще се промени ли заради любовта?

* * *

Отзивите

Романът „След” и неговите продължения е най-обсъжданата поредица от книги в мрежата с близо 1 милиард сваляния. Преведена на над 20 езика, правата за екранизацията за закупени от Paramount Pictures.

* * *

Анна Тод

Анна Тод живее в Остин, Тексас със съпруга си. „След” е първият й роман, с която постига феноменален успех и световна известност. 17-годишна публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad и останалото е история. Посетете я онлайн на AnnaToddBooks.com, присъедините се към последователите й в Twitter на @Imaginator1Dx или в Instagram на @Imaginator1D

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 
Noni Jasenova Janeva 22/03/2015

Много се наслъждавах на първите две! Но бихте ли могли да ми кажете кога ще излезе 3, защото бях чела, че ще излезе на 21 март и я чаках с огромно нетърпение!

Светла Наскова Илиева 29/04/2017

Всичките книги от поредицата съм ги чела на един дъх. Заслужават си

Десислава Альошева Милкова 06/03/2018

Здравейте, искам да попитам дали отново ще издадете "След сблъсъка" на хартиен носител?

Егмонт 14/03/2018

Здравей Десислава, за момента не планираме допечатка. Има я налична само в елетронен формат. Може да я откриете тук - https://egmontbulgaria.com/p2445

Антония Ивайлова Вълчева 03/07/2018

Здравейте, искам да попитам дали скоро ще издавате ,,След сблъсъка" в хартиен варят?

Егмонт 09/07/2018

Здравей, Антония! На този етап не сме планирали допечатка. Поздрави!

Polina Tsvetanova Tsolova 18/09/2018

Може ли да ми кажете дали ще издавате"След сблъсъка" отново на хартиен носител

Егмонт 26/09/2018

Здравей, Полина! Не сме планирали допечатка на изданието. Поздрави!

Andrea Lubomirova Driankova 23/11/2018

Здравейте, искам да попитам дали ще издадете ''След сблъсъка" на хартиен носител?

Егмонт 03/12/2018

Здравей, Андреа! на този етап не сме планирали допечатка. Поздрави!

Добавяне на коментар: