1: След ❤

19,90 лв.

❤ Поръчайте две и повече заглавия от романтичната ни селекция и ще получите подарък! ❤

След първата им среща бяха обречени…

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала - има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

"След" е феноменален интернет успех. Историята на Теса и Хардин, публикувана за пръв път от 17-годишната Анна Тод в платформата Wattpad, има повече от половин милиард сваляния, преведена е на над 20 езика и ще бъде пресъздадена на големия екран от Paramount Pictures.

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 След
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 672 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713432
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност

След първата им среща бяха обречени...

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала – има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

* * *

Анна Тод

Анна Тод живее в Остин, Тексас със съпруга си. „След” е първият й роман, с която постига феноменален успех и световна известност. 17-годишна публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad и останалото е история. Посетете я онлайн на AnnaToddBooks.com, присъедините се към последователите й в Twitter на @Imaginator1Dx или в Instagram на @Imaginator1D

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Borisa Nikolova 23/11/2014

Звучи интригуващо. Откога ще бъде налична по книжарниците?

Николета Павлова 08/01/2015

670 страници за няма и 3 дни... Така ме грабна тази книга, че не знаех какво да правя като я приключих, да не говорим за финала, който не ми дава мира ....Характери, които ми влезнаха под кожата.... Нетърпение е най-малкото, което мога да кажа за очакваното продължение!

Иванела 26/10/2015

Нямам търпение да излезе филма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радостина Г. 23/05/2016

Хардин всъщност е Хари идващо от Харолд. Браво на преводачите . Историята е интригуваща и динамична.

Мел 13/07/2016

Кога ще излезе "Преди /Before" от Анна Тод, датата за която беше обявено официалното издаване мина?!

Егмонт България 14/07/2016

Здравейте, Мел, Книгата "Before" е планирана за 10 септември 2016. Поздрави!

Светла Наскова Илиева 29/04/2017

Всичките книги от поредицата съм ги чела на един дъх. Заслужават си

Добавяне на коментар: