1: След

24,90 лв.

„След” е поредица на авторката Анна Тод, която се радва на милиони фенове и читатели по цял свят. Книгите ѝ са преведени на над 30 езика. Поредицата, проследяваща връзката на Теса и Хардин, е публикувана за пръв път от 17-годишната Анна в платформата Wattpad и има над 1,5 млрд. прочитания. Продадени са повече от 10 млн. екземпляра от „След” в световен мащаб, бестселър е на New York Times и е начело на класациите за най-продавани книги в Италия, Германия, Франция и Испания. Първата книга от поредицата „След” на Анна Тод е пресъздадена в едноименен филм, който излиза на големия екран през 2019 г.

***

След първата им среща бяха обречени…

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала - има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 След
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 640 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542713432
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност
Borisa Nikolova 23/11/2014

Звучи интригуващо. Откога ще бъде налична по книжарниците?

Николета Павлова 08/01/2015

670 страници за няма и 3 дни... Така ме грабна тази книга, че не знаех какво да правя като я приключих, да не говорим за финала, който не ми дава мира ....Характери, които ми влезнаха под кожата.... Нетърпение е най-малкото, което мога да кажа за очакваното продължение!

Иванела 26/10/2015

Нямам търпение да излезе филма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радостина Г. 23/05/2016

Хардин всъщност е Хари идващо от Харолд. Браво на преводачите . Историята е интригуваща и динамична.

Мел 13/07/2016

Кога ще излезе "Преди /Before" от Анна Тод, датата за която беше обявено официалното издаване мина?!

Егмонт България 14/07/2016

Здравейте, Мел, Книгата "Before" е планирана за 10 септември 2016. Поздрави!

Светла Наскова Илиева 29/04/2017

Всичките книги от поредицата съм ги чела на един дъх. Заслужават си

Паола Ивайлова Йорданова 28/02/2019

Добър ден искам да попитам кога ще издадавате поредицата отново?

Ивана Стефанова 16/03/2019

Препоръчавам тази книга на всеки, който обича любовни романи. Когато се изчетох тази книга бих казала, че трудно ще намеря нещо по-добро. Наистина много добра книга. Надявам се скоро да излезе допечатката на следващите книги, че не мога повече да стоя в наведение без да знам какво ще стане!

Егмонт 18/03/2019

Здравейте! С огромна радост споделяме новината, че изданието ще бъде налично от 13 април. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Анна Тод е родена в Синсинати, Охайо. Тя е автор на бестселъра на New York Times „След”, с който постига феноменален успех и световна известност. На 17-годишна възраст публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad, а книжното издание е публикувано на над 30 езика. Едноименният филм по „След” излиза на големия екран през 2019 г. Анна живее в Лос Анджелис със съпруга си.

http://www.annatodd.com
https://www.facebook.com/authorannatodd
https://www.instagram.com/annatodd/
https://twitter.com/imaginator1d