1: След (Е-книга)

23,99 лв.
Не е налично

След първата им среща бяха обречени…

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала - има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

"След" е феноменален интернет успех. Историята на Теса и Хардин, публикувана за пръв път от 17-годишната Анна Тод в платформата Wattpad, има повече от половин милиард сваляния, преведена е на над 20 езика и ще бъде пресъздадена на големия екран от Paramount Pictures.

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Ще те чакам
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB
 Страници
 672
 ISBN/Баркод
 9789542713722
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

След първата им среща бяха обречени...

Теса е добро момиче, което има мил и верен приятел. Има амбиции, посока за развитие и майка, която стриктно следи да не се отклони от пътя си. Но едва нанесла се в общежитието си в колежа, попада на Хардин. Той е много по-различен от момчетата, с които е свикнала – има очарователен британски акцент, татуировки по цялото тяло, пиърсинг на устната си и непокорна кестенява коса. Невероятно привлекателен е, но също така и много груб, понякога дори жесток. Теса е объркана и ненавижда Хардин, докато не се оказва сама в стаята с него. Нещо дълбоко и тъмно в него неустоимо я привлича, а целувката му събужда в младата жена страст, която не е подозирала, че съществува.

* * *

Анна Тод

Анна Тод живее в Остин, Тексас със съпруга си. „След” е първият й роман, с която постига феноменален успех и световна известност. 17-годишна публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad и останалото е история. Посетете я онлайн на AnnaToddBooks.com, присъедините се към последователите й в Twitter на @Imaginator1Dx или в Instagram на @Imaginator1D

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer