4: Тъмен завет •

19,90 лв.

„Тъмен завет“ е дългоочаквана четвърта част от поредицата „Тъмна дарба“.

***

Изминали са пет години след разрушението на така наречените рехабилитационни лагери, в които седемнайсетгодишната Сузуме „Зу“ Кимура и безбройните пси деца са били затворени. Сега Зу е поела ролята на говорител на временния президент, борейки се за правата на всички пси и против нарастващите дезинформация и предразсъдъци. Но когато е обвинена в извършването на ужасяващо престъпление, Зу е принудена да предприеме поредното бягство за живота си.
Решена да изчисти името си, тя се оказва в сътрудничество с Роман и Приянка – двама мистериозни пси, които могат както да ѝ помогнат да докаже невинността си, така и да я предадат. Заедно те разкриват дори още по-мрачни тайни.

***

„Запознайте се със следващата си антиутопична мания.“ - Entertainment Weekly

• Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 17 ноември 2018. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автор
 Александра Бракен
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Тъмна дарба
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 576
 ISBN/Баркод
 9789542722465
Склад: Изчерпано

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: