В моя сън

14,90 лв.
Не е налично

Какво ли щеше да се случи, ако Спящата красавица не се беше събудила?

Трябваше да бъде простичко – принц Филип побеждава дракона и събужда Спящата красавица с целувката на истинската любов. Но тази целувка приспива и него, а историята изобщо не е към своя край.

Заклинанието на една отчаяна фея изпраща принцеса Аврора в дебрите на собствените ѝ кошмарни сънища, където истината е трудно разпознаваема, а опасностите дебнат отвсякъде. В измамността на тази изкривена реалност Аврора ще трябва да разкрие кои са нейните истински приятели, а и коя е тя самата всъщност.

Времето изтича. Ще успее ли Спящата красавица да се събуди?

Автор
Лиз Бразуел
 Поредица
 Сбъркани истории
 Марка
 Аладин
 Тип
 Роман
 Възраст
 12+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722922

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

След някак самотното и затворено детство, Лиз Бразуел се дипломира в университета „Браун“ със специалност египтология, след което прекарва следващите десет години в създаване на видеоигри. Накрая тя отстъпва пред съдбата и написва „Snow” и „Rx” под псевдонима Трейси Лин, последвани от поредицата „Деветте живота на Клоуи Кинг”, която оживява и на малкия екран под формата на сериал. Лиз също е автор на „Един нов свят: Сбъркани истории, преразказ на историята на Аладин. Тя живее в Бруклин със съпруга си, двете си деца, котка, куче на непълно работно време, три риби и пет кафеени дървета, за които твърди, че един ден ще започнат да раждат кафени зърна. Можете да ѝ изпратите имейл на адрес: me@lizbraswell.com или туит на: @LizBraswell.