Riverdale: Извън града

14,90 лв.Когато Арчи, Бети, Вероника и Каната поемат на пътешествие, те откриват, че проблемите от малкия им град ги преследват навсякъде.

Арчи е подсъдим за убийство и всички доказателства са срещу него. Бети, Вероника и Каната знаят, че Арчи е натопен от Хайръм Лодж, но как биха могли да го докажат?

Бандата съставя отчаян план в опит да докаже невинността на Арчи – те трябва да се върнат на мястото на убийството. Трябва да се върнат в Шадоу Лейк.

Заплахи дебнат отвсякъде, особено в дълбините на гората, където се намира семейната хижа. Ще успее ли бандата да открие доказателство, за да изчисти името на Арчи? И по-важното – ще успеят ли всички да се върнат обратно в Ривърдейл... живи?

 Автор
 Микол Остоу
 Поредица
 Ривърдейл
 Тип
 Роман
 Възраст
 12+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 320
 ISBN/Баркод
9789542722908
Tanq Tihomirova Petrova 01/04/2020

Здравейте,книгата Ви колко сезони включва?Има ли изпуснати моменти?Колко струва доставката?

Егмонт България 03/04/2020

Здравейте, любимите герои в „Riverdale: Извън града“ разкриват събития, станали близо до началото на трети сезон. Цената за куриерска доставка на поръчаните издания до посочен от Вас адрес или до поискване в офис на СПИДИ е 3,00 лв., независимо от вида или количеството им. Ако стойността на поръчаните издания е над 50,00 лв., разходите по куриерската доставка се покриват от ЕГМОНТ.

Анелия Евгениева Мартинова 20/05/2020

Здравейте! Какъв е плаката? От филма ли е? може ли да посочите и размер на плаката и описание?

Егмонт България 20/05/2020

Привет, плакатът е от филма и го добавихме в изображения. Размерът е 28 х 46 см., като предложението важи до изчерпване на количествата. Сърдечни поздрави!

Vera Ivanova 05/11/2020

Здравейте,наличен ли е още подарък плакат,при поръчка на книгата?

Егмонт България 11/11/2020

Здравейте, предложението е валидно до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. Поздрави от екипа на издателство ЕГМОНТ.

Маринела Петрова Петрова 30/04/2021

Здравейте! Плакатът наличен ли е още като подарък?

Егмонт България 07/05/2021

Здравейте, да, потвърждаваме, че предложението все още е активно, до изчерпване на промоционалните количества от плаката. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Силвия Тодорова Славова 14/08/2021

Здравейте. Планувате ли да издадете следващата книга от поредицата?

Егмонт България 16/08/2021

Здравейте, Силвия! Засега не сме планирали издаването на следващата книга, но издателският ни отдел може и да обмисли. Следете ни и в социалните ни мрежи, където споделяме всички новости, свързани с нашите предстоящи заглавия. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар:

Катрин Макгий е бестселър автор на „Ню Йорк Таймс“ с трилогията си „Хилядният етаж“. Изучавала е английска и френска литература в Принстънския университет и има магистратура от Станфордския университет. Понастоящем живее в родния си Хюстън, Тексас, със своя съпруг.

katharinemcgee.com