1: Привилегированите

14,90 лв.

Бейли Хейес  е почти обикновено момиче. С фотографска памет и гениално IQ тя води нормален и спокоен живот. Поне по нейните стандарти. Една нощ обаче светът ѝ се преобръща, когато мъж нахлува в къщата ѝ, за да я вземе за заложник. Бейли научава, че е дъщеря на милиардера Питър Франсис – човекът, на когото се възхищава от малка. Истината ѝ разкрива мистериозният и изключително привлекателен съдружник на баща ѝ – Каштън Колѐло.

Каштън ѝ предлага две възможности – да я придружи, за да се запознае тя с Франсис, или да я остави на произвола на съдбата с похитители, следващи я по петите.

Изборът е очевиден. Бейли трябва да живее в къщата на баща си, пазена денонощно от най-добрите телохранители. Налага ѝ се да преодолее шока от това, че вече не е единствено дете и да намери път към новите си роднини. Не на последно място пред нея стои изкушение, носещо името Каштън Колѐло. Дали ще може да му устои? И дали тайните, които крие семейството ѝ, ще се окажат смъртоносни за нея?

Първа книга от трилогията ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ

 Автор
Тижан
 Тип
 Романтичен трилър
 Поредица
Привилегированите
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726609
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Нина Велева 26/11/2021

Здравейте! Чудесна книга, лека и приятна за четене.Кога да очакваме втората част?

Евелина Пенчева 05/12/2021

Здравейте! Книгата е увлекателна и ми хареса много. Кога се очаква продължението на трилогията?

Егмонт България 07/12/2021

Здравейте, втората книга от поредицата ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ ще излезе през април 2022 г. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Снежа 08/04/2022

Здравейте, да очакваме ли през април продължението, ако не кога Благодаря!

Егмонт България 11/04/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата на Тижан. Втората книга, която имаше световна премиера през февруари, е планирана с дата на издаване през м. май. Успешна седмица, Екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: