Приказки за смелост и доброта

29,90 лв.

Забавлявай се с любимите принцеси на Дисни! Гмурни се в дълбините на океана с Ариел и Ваяна, запали фенер с Мулан и се наслади на звездите с Рапунцел. Прочети вълнуващите истории за изгубени пръчици, вълшебни гори и състезания по поло с Аврора, Елза и Ясмина. Включи се в приключението на Мерида и обядвай заедно с Тиана. Запознай се с новите приятели на Бел, отиди на прием с Пепеляшка и не пропускай да празнуваш с принцеса Анна!

Наслади се на приказките в колекцията, които показват, че всеки може да прояви смелост и доброта въпреки трудностите, пред които се изправя.

Прочети още истории на принцесите.

 Марка
 Принцеси
 Тип
 Илюстровани книги
 Възраст
 5+
 Корица
 Твърда
 Формат
165 x 235 мм
 Страници
 272 цветни
 ISBN/Баркод
9789542725831

Всички големи и малки читатели, запленени от принцесите на „Дисни“ и Анна и Елза от „Замръзналото кралство“, са поканени на вълнуваща среща с тях в книгата „Приказки за смелост и доброта“. Изданието съдържа четиринадесет неразказвани досега истории за принцесите, а уникалните илюстрации са дело на художници, носители на множество награди за творчеството си.

Книгата е посветена на реалния пример на деца от цял свят. Приказката за Бел от „Красавицата и Звяра“ е озаглавена „Нови приятели“ и е посветена на Ема от България. Повече за избора на „Дисни“ вижте тук.

„Приказки за смелост и доброта“ е кулминация на тържествата „Най-великото празнуване на принцесите“ – глобална кампания на „Дисни“, която чрез приключенията и ценностите на любимите героини разпространява послание за важността на куража и добрината пред лицето на несгодите.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: