Комплект от романите „Хари Потър“, дизайн и илюстрации MinaLima (+ подарък) •

134,00 лв.

1: Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)

До този момент в живота на Хари Потър не съществуваше магия. Той живееше с противните Дърсли в техния дом на улица „Привит Драйв“ номер 4. Стаята му се намираше в килер под стълбището и за единайсет години не бе имал нито едно празненство за рождения си ден. Но в един хубав ден една сова донася мистериозно писмо. Писмо, което го кани да учи в невероятно място, наречено Училище за магия и вълшебство „Хогуортс“. Там той открива не само приятели, спорт, който се случва на летящи метли и магия във всичко – от класните стаи до храната, но и великата съдба, която е предначертала живота му… Ако успее да оцелее в сблъсъка с нея. 

2: Хари Потър и Стаята на тайните (дизайн и илюстрации MinaLima)

Хари Потър няма търпение да се завърне в „Хогуортс“ след цяло лято без приятели и без магия. Но втори курс крие неподозирани нови изпитания, включително високомерен нов преподавател, дух бродник, подвизаващ се в момичешката тоалетна, и вниманието на по-малката сестра на Рон Уизли – Джини. И всичко това става направо несъществено, когато започват истинските неприятности. Когато някой – или нещо – започва да превръща учениците в камъни. Може би е Драко Малфой, по-опасен противник от когато и да било? Може би е Хагрид, чието тайнствено минало най-сетне излиза наяве? Или може би е онзи, когото всички в Хогуортс подозират от самото начало – самият Хари Потър?

* * *

Изпъстрени с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

 

∙ Специално предложение ∙ КОМПЛЕКТ MinaLima ∙ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Поръчайте от www.egmontbulgaria.com с безплатна доставка и подарък!

Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ КОМПЛЕКТИ MinaLima ще бъдат придружени от ПОДАРЪК КЛУБНА КАРТА „ЕГМОНТ“, която ще предоставя постоянна отстъпка от 20% при поръчка от уебсайта на ЕГМОНТ през 2022 г.

Екземпляр от романа ХАРИ ПОТЪР И ФИЛОСОФСКИЯТ КАМЪК, ДИЗАЙН И ИЛЮСТРАЦИИ MINALIMA ще бъде с безплатна доставка на или до три работни дни след датата на издаване на книгата. КНИГАТА Е В НАЛИЧНОСТ с дата на издаване в търговската мрежа: 25 СЕПТЕМВРИ 2021 

Заплащането на поръчания екземпляр от романа ХАРИ ПОТЪР И ФИЛОСОФСКИЯТ КАМЪК, ИЛЮСТРАЦИИ MINALIMA (65,00 лв.) става в брой към куриера при получаването на пратката (наложен платеж чрез пощенски паричен превод).

Екземпляр от романа ХАРИ ПОТЪР И СТАЯТА НА ТАЙНИТЕ, ДИЗАЙН И ИЛЮСТРАЦИИ MINALIMA ще бъде с безплатна доставка на или до три работни дни след датата на издаване на книгата и ще бъде придружен от ПОДАРЪКА - КЛУБНА КАРТА „ЕГМОНТ“.

Заплащането на поръчания екземпляр от романа ХАРИ ПОТЪР И СТАЯТА НА ТАЙНИТЕ, ИЛЮСТРАЦИИ MINALIMA (69,00 лв.) става в брой към куриера при получаването на пратката (наложен платеж чрез пощенски паричен превод). Планираната дата на издаване е 26 октомври 2021.

Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com и до изчерпване на промоционалните количества от подаръка. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. ∙

 

 

 

 

Натали Готова 24/09/2021

Здравейте! Дали случайно ще продължите с адаптирането на останалите книги от поредицата или предвиждате само първите две?

Надежда Андреева 26/09/2021

Първата книга е невероятна, определено надминава очакванията ми! Нямам търпение да излезе от печат и втората!

Добавяне на коментар: