Сицилия

17,90 лв.

Всеки ден експертите на Нешънъл Джиографик пътуват по света, потапяйки се "зад кулисите" - в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя СИЦИЛИЯ, който съдържа:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен встъпителен очерк за Сицилия, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.

ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с личното ви участие: изкачване по вулканичните склонове на Стромболи, готвене заедно с местни жители, експедиция из древногръцките храмове, дегустация на местни деликатеси (каноли и сладолед) и потапяне в термалните вулканични басейни.

ПОДСКА ЗАНО от фотографи, автори и изследователи на Нешънъл Джиографик и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.

ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които северните подстъпи на столицата Палермо; дивите и каменисти, обрасли с маслинови дръвчета склонове на планината Иблеи и кръгообразната железопътна линия около Етна.

МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които о-в Фавиняна, прочут с улова на риба тон; мини-вулканите на Макалубе и мандрите за сирене около Рагуза.

НЕ ПРОПУСКА ЙТЕ - списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, за всички забележителности, улесняващи избора и бързата ориентация.

Това е трето допълнено издание на пътеводителя.

 Автор
 Тим Джепсън
 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Пътеводители
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 21
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542713500
Татяна Иванова Желева 17/01/2015

Здравейте! Бихте ли ми казали кога да очаквам в наличност пътеводителя Сицилия? Кои други пътеводители предстоят да бъдат издадени? Планирате ли пътеводител за Москва, Санкт Петербург, Неапол и района? Благодаря Ви! Татяна

Егмонт България 22/01/2015

Здравейте, Благодарим Ви за интереса към пътеводителя за Сицилия. Той вече е наличен в търговския ни офис и сега го пускаме за продажба. Пътеводителите, които планираме да издадем до края на годината са тези: Barcelona Greece Spain Berlin Sicily Switzerland Florence & Tuscany Mediterranean

Дарина Бойкова Миланова 07/04/2022

Здравейте, Дали се очаква преиздаване на пътеводителя за Сицилия скоро? Благодаря!

Дарина Бойкова Миланова 08/04/2022

Здравейте, Дали скоро се очаква преиздаване на пътеводителя за Сицилия? Поздрави!

Егмонт България 08/04/2022

Здравейте, Дарина, благодарим ви за интереса към пътеводителя. Към момента не можем да споделим информация, но ще предадем запитването ви на издателския ни отдел. Усмихнат ден! екипът на ЕГМОНТ

Боряна Недялкова Григорова 10/06/2022

Добър ден! Дали ще има наличен пътеводителя за Сицилия? С голям интерес бих искала да го купя. Благодаря

Егмонт България 13/06/2022

Здравейте, Боряна, Благодарим ви за интереса, към момента пътеводителят за Сицилия не е наличен. При новости ще се завърнем с информация първо тук. С поздрав, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: