Пеша из Лондон

14,90 лв.

Няма по-добър начин да опознаете един град от разходката из кипящите му от живот разнородни квартали. "Пеша из Лондон" на Нешънъл Джеографик предлага 15 маршрута, стъпка по стъпка, обозначени върху карта, които ще ви позволят да изследвате като професионалисти и да се ориентирате като местни жители.

 Автор
 Сара Калиан
 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Пътеводители
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 18
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542707448

Няма по-добър начин да опознаете един град от разходката из кипящите му от живот разнородни квартали. „Пеша из Лондон” на Нешънъл Джиографик предлага 15 маршрута, стъпка по стъпка, обозначени върху карта, които ще ви позволят да изследвате като професионалисти и да се ориентирате като местни жители.

БЪРЗИТЕ ОБИКОЛКИ представят добре организирани планове да разгледате целия град за един ден, за един уикенд, за забавление и придружени от деца.

РАЗХОДКИТЕ ИЗ КВАРТАЛИТЕ от Сити и Уестминстър до Кенсингтън и Найтсбридж предоставят описание на забележителностите, свързани с ключови места върху картата.

ПОВЕЧЕ ЗА предлага интересни подробности за важни музеи или други знакови обекти като Уестминстърското абатство, катедралата „Сейнт Пол“ и Националната галерия.

ДУХЪТ НА ЛОНДОН привлича вниманието ви върху най-характерното за града, като Кралски Лондон, Шекспиров Лондон и лондонските пъбове.

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ЛОНДОН групира интересното по теми, като следобеден чай, пазари за хранителни продукти и луксозно пазаруване.

ОПИТЕН ТУРИСТ, ВКУСНО и ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ви съветват как да извлечете най-доброто от посещението си.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ви помага с организацията и планирането на вашето пътуване.

ПОДРОБНИТЕ КАРТИ, ЦВЕТНИТЕ ФОТОГРАФИИ и СЪВЕТИТЕ НА МЯСТО от опитни в пътешествията писатели вдъхновяват да се впуснете в собствено изследване.

Пеша из Лондон

Пеша из Лондон

Пеша из Лондон

Пеша из Лондон

Пеша из Лондон

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer