2: Архангелска целувка

16,90 лв.
Не е налично

Тяло на ангел. Сърце на смъртна.

След една година в кома, ловецът на вампири Елена се събужда променена… Целувката на нейния любим Рафаел я е превърнала от човешко същество в ангел с черни криле. Трансформацията й съвсем не означава, че тя е в безопасност – напротив, привлякла е вниманието на кошмарни врагове.

Елена е въвлечена в напълно непознатия свят на безсмъртните – свят на спираща дъха красота, нечовешка сила и ужасяваща жестокост. Трябва да се учи в движение как да бъде ангел, без да изгуби човешкото си сърце, как да бъде с Рафаел, без да изгуби себе си. Властният архангел я смята за своя собственост, а тя не обича да се подчинява. Желае любимия си до безумие, но иска и да му припомни как се изпитва състрадание. Дали любовта на една жена ще успее да направи студения безсмъртен по-човечен?

 Автор
 Налини Синг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Ловец на Гилдията
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542717447
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Стефани Иванова Стефанова 13/01/2017

А третата книга от поредицата ще се превежда ли? Много искам да прочета и следващите книги.

Егмонт 07/02/2017

Здравей, Стефани! За момента не планираме издаването на третата книга от поредицата, но обещаваме да споделим веднага, ако това се промени в бъдеще. Поздрави!

Таня Д.М. 23/03/2017

Имате напредвид че спирате поредицата ли?Или не влиза в плана ви за тази година?

Егмонт 23/03/2017

Здравей, Таня! За момента не планираме продължение на поредицата и ще ви уведомим, ако това се промени в бъдеще. Поздрави!

Йоана 26/04/2017

Много тъжно, много се надявах поредицата да продължи...защо изобщо започвате издаването на поредица, ако не планирате да я издадете цялата...ами хората на които са били заинтригувани ?

Егмонт 02/05/2017

Здравей, Йоана! Разбираме твоето разочарование и самите ние също искахме да видим поредицата на Налини Синг завършена на български език. За съжаление обаче определящите фактори дали една книга да бъде издадена или не са много, а един от основните е читателският интерес. Когато той не е достатъчно висок, не можем да си позволим да продължим с издаването на дадена поредица.

Любима Руменова Асенова-Тодрова 23/10/2017

Невероятни книги!!!!! Дано преведете и следващите, просто са невероятни!

Десислава Димитрова 29/03/2018

Много е тъжно, че няма да се продължава поредицата. Тамън щях да я поръчам и.... рязко се отказах.

Радомира Петкова Михайлова 05/01/2019

И аз останах очарована от поредицата, силно се надявам да и дадете отново шанс! Закупих си първите две книги и ще стискам палци да има още. Благодаря за труда ви и успешна Нова Година!

Добавяне на коментар: