Тайната на „Небюла“

14,90 лв.
Не е налично

ПРИКЛЮЧЕНИЯ, РИСКОВЕ, ВЪЛНУВАЩА МЕЖДУНАРОДНА МИСИЯ… ВСИЧКО ТОВА ОЧАКВА ДВАНАЙСЕТГОДИШНИЯ КРУЗ КОРОНАДО, след като напуска дома си в Хаваи, за да постъпи в престижната Академия на изследователите. Там ще се обучава заедно с още двайсет деца от целия свят като част от следващото поколение велики изследователи.

По пътя на Круз обаче дебнат опасности. Едва пристигнал, той се сблъсква със загадки от миналото, свързани с Академията и с неговите близки – загадки, които застрашават собственото му бъдеще. Докато разгадава шифри и участва във вълнуващите учебни занятия, сдобива се с нови приятели и предприема невероятни експедиции в обогатена реалност, Круз трябва да намери отговора на най-важния въпрос:

КОЙ СЕ ОПИТВА ДА ГО СПРЕ… И ЗАЩО?

Оглеждайте се за тайни символи, шифри и загадки, скрити в книгата.

 Тип
 Приключенски роман
 Възраст
 8+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 20
 Страници
 208 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542722328

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Труди Труит е автор на повече от 100 книги за деца – художествена и нехудожествена литература, които се приемат еднакво добре от детската аудитория. Любовта ѝ към писането се заражда, когато Труди е едва в четвърти клас и влиза в ролята на сценограф, режисьор и главно действащо лице в първата си пиеса. По-късно Труди работи като репортер, като телевизионен синоптик, но знае, че писането е нейното призвание. Труди живее в Еверет, щата Вашингтон. Обожава фотографията, котките си и всичко, направено от шоколад.