Сицилия

17,90 лв.
Не е налично

Всеки ден експертите на Нешънъл Джиографик пътуват по света, потапяйки се "зад кулисите" - в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя СИЦИЛИЯ, който съдържа:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен встъпителен очерк за Сицилия, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.

ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с личното ви участие: изкачване по вулканичните склонове на Стромболи, готвене заедно с местни жители, експедиция из древногръцките храмове, дегустация на местни деликатеси (каноли и сладолед) и потапяне в термалните вулканични басейни.

ПОДСКА ЗАНО от фотографи, автори и изследователи на Нешънъл Джиографик и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.

ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които северните подстъпи на столицата Палермо; дивите и каменисти, обрасли с маслинови дръвчета склонове на планината Иблеи и кръгообразната железопътна линия около Етна.

МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които о-в Фавиняна, прочут с улова на риба тон; мини-вулканите на Макалубе и мандрите за сирене около Рагуза.

НЕ ПРОПУСКА ЙТЕ - списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, за всички забележителности, улесняващи избора и бързата ориентация.

Това е трето допълнено издание на пътеводителя.

 Автор
 Тим Джепсън
 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Пътеводители
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 21
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542713500
Татяна Иванова Желева 17/01/2015

Здравейте! Бихте ли ми казали кога да очаквам в наличност пътеводителя Сицилия? Кои други пътеводители предстоят да бъдат издадени? Планирате ли пътеводител за Москва, Санкт Петербург, Неапол и района? Благодаря Ви! Татяна

Егмонт България 22/01/2015

Здравейте, Благодарим Ви за интереса към пътеводителя за Сицилия. Той вече е наличен в търговския ни офис и сега го пускаме за продажба. Пътеводителите, които планираме да издадем до края на годината са тези: Barcelona Greece Spain Berlin Sicily Switzerland Florence & Tuscany Mediterranean

Добавяне на коментар: