Сладка Коледа с Мечо Пух

14,90 лв.

Бъдни вечер е и всички в Голямата гора се подготвят да посрещнат Коледа. Мечо Пух тъкмо е привършил с празничната украса и е доволен, че снегът е пристигнал навреме. Защото ако има нещо, за което си заслужава да се пристигне навреме, то това е Коледа.

Но Пух е забравил да помисли за нещо. За подаръците! А какво е Коледа без подаръци и без сладък мед? Какво друго би си пожелал Мечо Пух за този празничен ден… пък и по което и да е било друго време на годината? Сладка Коледа, но споделена с най-добрите приятели.

Потопи се в празничното вълшебство с Мечо Пух и любимите герои на „Дисни“!

 Марка
 Мечо Пух
 Тип
 Илюстровани книги
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда
 Формат
200 x 270 мм
 Страници
 48 цветни
 ISBN/Баркод
9789542726753

прочетете цялото ревю в КНИЖНИ КРИЛЕ 

Трудно е да се каже кой ще се зарадва повече на „Сладка Коледа с Мечо Пух“. Дали това ще са днешните деца, които ще я прочетат за първи път? Или пък това ще са родителите, помнещи книгата от детските си години и копнеещи да я споделят със собствените си деца? Едно е сигурно – на лицата и на едните, и другите, ще изгреят топли усмивки. Няма как да е иначе, когато видите как малкия, затрупан от сняг Прасчо се топли пред камината. Грейналата от свещички и цветна украса елха на Кристофър Робин. Или пък гърненцата с мед, под чиято тежест са се извили клоните на елхата на Пух. Успокояващите снежни пейзажи от Голямата гора…“

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: