Края (Minecraft роман)

12,90 лв.
Не е налично

В Края винаги е нощ. Няма изгреви. Няма залези. Красиво място е. И не е празно.

Откакто се помнят, близнаците Фин и Мо живеят в тайнствената земя на Края. В покрайнините на големия древен град Телос те изследват древни руини под зоркия поглед на могъщ древен дракон. Те имат всичко, от което се нуждаят и знаят всичко, което трябва да знаят за техния свят или поне така си мислят, докато не пристигат нашественици от друго измерение.

Непознатите се наричат хора и са дошли, за да крадат артефакти и за да убият дракона. Фин и Мо са готови да защитят своя дом от хората, но когато се изправят лице в лице срещу тях, откриват, че не са толкова подготвени за битка, колкото мислят. Изненадани, близнаците се озовават в капан по времe на война, чийто основен залог, е бъдещето на дома им.

 Автор
Катрин М. Валенте
 Марка
 Minecraft
 Жанр
 Компютърни и видео игри
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 288 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542724377

За автора: Катрин Валенте е автор от класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Написала е десетки творби в областта на научната фантастика и фентъзито, сред които са „Космическа опера“, „Монолози на хладилника и поредицата „Земята на феите“. Живее на остров, недалеч от Мейн, с партньора си, сина си и още няколко пакостливи животинки.

Това е четвъртият художествен роман от официалната поредица от създателите на „Майнкрафт“. Книгите са написани от различни писатели, поканени да участват в проекта, и не са сюжетно обвързани помежду си.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: