Катастрофата (Minecraft роман)

14,90 лв.

Нова версия на Minecraft с виртуална реалност е на път да осъществи мечтите ѝ, но тя трябва да преодолее най-ужасните си кошмари...

Бианка не я бива в планирането. Тя е по-скоро импулсивна, живее за мига и не мисли за последствията. Но това не може да продължи вечно и тя научава този урок, когато претърпява ужасна автомобилна катастрофа с най-добрия си приятел.

Събуждайки се в болницата почти парализирана, Бианка се изправя пред въпроси, на които не е в състояние да отговори. Тя избира виртуалната реалност на Minecraft, която откликва на всички нейни желания и ѝ дава контрол над света, точно когато той ѝ се изплъзва. Докато опознава новата действителност около себе си, Бианка среща Есме и Антон, които също играят в болничния сървър. Тримата обединяват усилия, надявайки се да открият приятеля на Бианка Лони. Но реалните им страхове оживяват и са по петите им във виртуалната реалност.

Дали Лони е в играта и дали Бианка ще може да му помогне да се върне обратно?

 Автор
 Трейси Баптист
 Марка
 Minecraft
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 304 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542722427
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Трейси Баптист е родена в Тринидад. Израства с разкази и приказки за духове и решава да стане писател още на 3-годишна възраст, макар да подписва първия си авторски договор години по-късно. Превръща се в автор на бестселъри на The New York Times с „Minecraft: Катастрофата“, а първият ѝ детски роман е обявен за една от 100-те най-добри книги за четене и споделяне от Организацията на библиотекарите в Ню Йорк. Трейси е бивш учител, редактор, балерина и аматьор библиотекар. Авторката е съпруга и майка и живее в Ню Джърси, където пише и редактира книги за деца. В уютния ѝ домашен офис има повече играчки, отколкото тя самата може да преброи.

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on