Космос: Възможни светове

35,00 лв.

Космосът е вътре в нас.
Ние сме изградени от звездна материя.

Ние сме начин космосът да опознае себе си.

Космос: Възможни светове е следващата стъпка от завладяващото приключение, което Карл Сейгън и Ан Друян започнаха заедно. Друян ще ви преведе с размах през 14 милиарда години космическа еволюция и ще ви разкрие най-съкровените тайни кътчета на планетата.

От появата на живота на Земята в дебрите на дълбоките океани до бъдещето, в което междузвездни кораби се насочват към други части на галактиката, посещавайки все още неизвестни за нас светове, Друян изследва откъде сме тръгнали и накъде отиваме. Това е история на идеите, които стоят в основата на науката на бъдещето. Ще се срещнете с познати учени като Галилео Галилей и Чарлз Дарвин и със забравени герои като астронома Каролин Хершел, ботаника Николай Вавилов и инженера Юрий Кондратюк.

В тази завладяваща книга Друян предвижда вдъхновяващото бъдеще, което можем да сътворим – само ако навреме се осъзнаем и започнем да използваме знанието, което науката и новите технологии ни носят.

Подгответе се да отлетите към звездите!

Вижте представяне на КОСМОС: ВЪЗМОЖНИ СВЕТОВЕ в ефира на Култура.бг по Българска национална телевизия, с участието на Tихомир Димитров, основател на Space Academy.

 Автор
 Ан Друян
 Марка
 Нешънъл Джиографик
 Тип
 Образователни книги
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 17 x 23
 Страници
 384 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542723851
Елица Василева Йотова 27/03/2020

Кой е преводач на книгата? И защо не е посочен в детайлите за изданието?

Егмонт България 30/03/2020

Здравейте, в издателското каре е посочено името на Преводач на книгата: Лили Илиева, а също Редактор: Габриела Кожухарова, Научен редактор: д-р Владимир Божилов, Коректор: Павлина Върбанова. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: