3: Кралица на жарта (Е-книга)

14,99 лв.
Не е налично

Книга трета от бестселър поредицата на New York Times „Принцеса на пепелта”.

***

Димът се разсейва
и пламъците угасват,
но тлеещата жар
може да разпали революция.

Принцеса Теодосия беше затворник в собствената си страна в продължение на години. Принцесата на пепелта понесе безмилостно насилие и подигравки от императора и неговия двор. Но въпреки короната от пепел в кръвта на Тео гори огън. Ако е научила нещо от майка си, то е, че една кралица никога не се прекланя.

Сега тя е свободна. Подкрепена от армия бунтовници, Тео трябва да освободи своите поробени хора и да се изправи пред ужасяващия си нов враг – императрицата. С магия, която никой не разбира, императрицата е решена да изпепели всичко по пътя си, а с принц Сьорен като неин затворник, залогът се вдига.

Тео трябва да се научи как да овладее собствената си сила, ако иска да пребори момичето, което някога е наричала своя сестра.

 Автор
 Лаура Себастиън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Принцеса на пепелта
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542724476

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Лаура Себастиън е родена и е израснала в Южна Флорида. Винаги е обичала да разказва истории, с които често е докарвала неприятности на по-малкия си брат. След като се дипломира от Savannah College of Art and Design, се мести в Ню Йорк с желание и план да остане за няколко години. А след това да се премести в градче, подходящо за момиче от малкия град, което обича слънцето. Пет години по-късно Лаура все още е в Ню Йорк и обича всяка минута от живота си в големия град. Когато не пише, авторката обича да чете, сладкарства, пазарува, въпреки че няма място в гардероба, или да принуждава мързеливото си куче Невил да отиде на разходка. Дебютът ѝ „Принцеса на пепелта” е началото на поредица от тийн фентъзи трилогия.