1: Проклятие за мрак и самота (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Принц Рен, наследникът на Ембърфол, е прокълнат. Принуден да повтаря есента на осемнадесетата си година отново и отново, той може да бъде спасен единствено от любовта. Но в края на всяка една есен, той се превръща в чудовище, унищожаващо всичко и всички. И след толкова много провалени сезони, кралството и хората му едва оцеляват.

Животът на Харпър никога не е бил лесен, но тя се е научила да оцелява. Не позволява на нищо да се изпречи на пътя ѝ – дори на церебралната парализа, от която страда. Когато попада в света на Рен, вече нищо не е както преди. Могъщи сили се изправят срещу Ембърфол и ще е нужно нещо повече от разваляне на проклятието, за да спре разрухата.

СПИРАЩ ДЪХА ПРЕРАЗКАЗ НА ИСТОРИЯТА ЗА КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА.

***

„Абсолютно омагьосваща. Книгата припомня любима история от света на приказките, но я разказва по нов начин, добавя нови злодеи, нова магия и влага сърце. Бриджит не просто разказва история, тя изгражда цял свят, който няма да ви се иска да напуснете.“ ― Стефани Гарбър, бестселър автор на  New York Times, автор на КАРАВАЛ и LEGENDARY

„Класическа история, но с ново и свежо звучене… Феновете на Сара Дж. Маас ще копнеят да я прочетат.“ ― Booklist

„Сложно, креативно и завладяващо пресъздаване на приказката за Красавицата и Звяра.“ ― School Library Connection

 Автор
Бриджит Кемерер
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 480 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542719960

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Бриджит Кемерер е автор на „Писма до изгубените души” - съвременен тийн роман. Родена е в Омаха, Небраска, но родителите ѝ се местят често в различни точки на САЩ и тя пътува заедно с тях. Живеят на места като Ню Мексико и Охайо, докато в един момент не решават да се установят за постоянно в близост до Анаполис, Мериленд. Днес Бриджит живее в Балтимор, Мериленд със съпруга си и с четиримата им синове.