Официални правила на кампанията

Лято, книга, море и… подарък от нас - водоустойчива спирала за мигли Catrice Eyeconic!

Механизъм на кампанията:

За участие в кампанията потребителите трябва да поръчат онлайн от сайта на ЕГМОНТ една или повече от наличните книги от импринта „Анишър“ или книги на авторката Елиф Шафак със заявена доставка на територията на България. Всички потребители на сайта, които извършат описаната в предходния текст поръчка, биват включвани автоматично в кампанията.

Всяка онлайн поръчка на налични книги от импринта „Анишър“ или книги на Елиф Шафак в сайта на издателство ЕГМОНТ ще бъде доставена на територията на България с подарък спирала за мигли Catrice Eyeconic две в едно.

 

Продължителност на кампанията:

От 06.07. до 03.08.2018 г. включително или до изчерпване на количествата на подаръка спирала за мигли. ЕГМОНТ си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на кампанията при условие, че оповести промяната в уебсайта си.
 

Право на участие:

В кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 г., които приемат условията на настоящите официални правила и условията за ползване на сайта на издателство ЕГМОНТ.

В кампанията не участват изчерпани в уебсайта на ЕГМОНТ заглавия.
 

Включени в кампанията заглавия от каталога на ЕГМОНТ:

В кампанията участват само налични за онлайн поръчка от уебсайта на ЕГМОНТ заглавия от импринта „Анишър“ и книги на Елиф Шафак. Каталог на включените заглавия може да бъде открит тук: https://egmontbulgaria.com/806/

В кампанията участват и книги на Елиф Шафак с логото на ЕГМОНТ, тъй като те са добавени допълнително към новия импринт „Анишър“. В кампанията не е включен романът за деца на Елиф Шафак - „Сакъз Сардуня“.

В кампанията не участват изчерпани в уебсайта на ЕГМОНТ заглавия.


Територия на провеждане на кампанията:

Кампанията се провежда на територията на България и важи за доставки на включените заглавия на територията на България и поръчки, извършени при условията на тази кампания в уебсайта на ЕГМОНТ.
 

Описание на подаръка:

  • Спирала за мигли Catrice Eyeconic две в едно, предоставено от ДОДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД
  • Две четки с фибри за придаване на ефект „широко отворени очи“
  • Допълнителен обем с горната четка
  • Перфектно подчертаване с долната четка
  • Водоустойчива

 

Съставки на подаръка:

Shade 010 I

Isododecane, aqua (water), cera alba (beeswax), candelilla (euphorbia cerifera) wax, vp / hexadecene copolymer, carnauba (copernica cerifera) wax, disteardimonium hectorite, sorbitan isostearate, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, bisabolol, bht, tocopherol, farnesol, propylene carbonate, phenoxyethanol, potassium sorbate, ci 77499 (iron oxides).


Shade 010 II

Isododecane, cera alba (beeswax), aqua (water), nylon-12, candelilla (euphorbia cerifera) wax, trimethylsiloxysilicate, vp / hexadecene copolymer, carnauba (copernica cerifera) wax, propylene glycol, ricinus communis (castor) seed oil, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, bisabolol, tocopherol, farnesol, potassium hydroxide, phenoxyethanol, potassium sorbate, ci 77499 (iron oxides).

Отговорност:

ЕГМОНТ не носи отговорност, ако потребител е предоставил грешен имейл адрес, телефон за връзка, непълен или неточен адрес за доставка на книгата с подарък. ЕГМОНТ не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват провеждането на кампанията или предоставянето на подаръка.

Допълнителни условия:

  • При изчерпване на поръчана от даден потребител книга от каталога или на наличните количества спирала за мигли, ЕГМОНТ ще се свърже с потребителя за уточняване на евентуални промени по поръчката.
  • При поръчка на две или повече книги, ще бъдат доставяни две или повече (съответния брой) спирали за мигли.
  • Не се допуска размяна на подарък за паричната му равностойност или за други материални или нематериални изгоди.
  • С участието си в кампанията потребителите се съгласяват с настоящите официални правила.
Ново!
19,90 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
ХИТ!
24,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
12,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.