AMONG US: Основно ръководство за играта •

6,99 лв.

Удивително е как в такъв период, когато на пазара се пускат все повече нови конзоли за видео игри, индустрията е завладяна от безплатна игра за мобилни устройства и за компютри с ниски спецификации. Това ни напомня, че добрата идея и добрата концепция понякога са ключът към успеха. В мига, когато „Among Us“ достигна милион и половина участници, свързани в играта, за всички стана ясно, че това е изключително събитие, бележещо върхов успех (в момента става дума за числа, които са възможни за игри като „Фортнайт“ и „Майнкрафт“). За компания с едва трима млади таланти това е постижение с глобални размери.

От „Among us: Основно ръководство за играта“ ще научите любопитни факти около създаването ѝ и най-ценното – полезни трикове и съвети, които да ви вдъхновят за най-добрата стратегия за нейното печелене!

 Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 23 януари 2021. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

Жанр
Компютърни и видео игри
 Тип
 Ръководство
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 32 цветни
 ISBN/Баркод
9789542725169
Склад: В наличност от 23/01/2021

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: