4: Наследницата

12,90 лв.
Не е налично

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време принцеса Идлин да открие истинската любов.През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите й. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не й принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите й, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие въпреки всичко?

 Автор
 Кийра Кас
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Изборът
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 328 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714699

35 кандидата. 1 принцеса. Започва нов Избор...

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време принцеса Идлин да открие истинската любов.

През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите й. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не й принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.

Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите й, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие въпреки всичко?

* * *

Отзивите

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати, „Изборът” е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април 2015 стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили правата за екранизацията.

* * *

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате  в twitter на @kieracass

Силвия 12/06/2015

Предишните 3 книги от поредицата бяха по-интересни и увлекателни. Там можехме да се насладим на красива, романтична история, която не можеше и без огромна доза драма. Докато тук всичко е събрано само в някакви си 330 страници и не е толкова неочаквано, както пише в резюмето. Не съм изненадана и не я смятам за най-добрата й книга.

Диди 19/07/2015

На мен пък лично ми хареса и 4 книга. Мисля, че драмата си я има под друг аспект обаче. А за изненади предполагам ще има още такива в следващата книга тъй като тази не е завършена. Историята продължава

Ивет 19/08/2015

В последната книга Америка Сингър ли получава инфаркт...?

Каролина Кралева 19/10/2015

Тази книга остави страшно много въпроси. Завърши странно и се надявам да има още една. Кога излизат новелите на Кийра Кас за избора?

Добавяне на коментар:
spacer