Тези плитки гробове

17,90 лв.
Не е налично

Внимавай колко надълбоко погребваш миналото си!

Джоузефин Монтфорт е красива и богата, а скоро – също като всички останали момичета в класа си – ще завърши училище и ще бъде омъжена за заможен кандидат. И това е точно нещото, което тя не желае. Джо тайно мечтае да стане разследващ журналист като небезизвестната Нели Блай.

Животът на Джо изглежда идеален, докато не я спохожда трагедия – баща й е открит мъртъв след мистериозен инцидент. Но колкото повече тайни се разкриват покрай нелепата му смърт, толкова повече подозрения се надигат в Джо.

Погребаните тайни все някога изплуват на повърхността. Животът е много по-мръсен, отколкото Джо Монфорт някога си е представяла, а най-мръсната част от всичко е истината.

 Автор
 Дженифър Донъли
 Тип
 Роман
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 520 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715962
П. В. В. 12/01/2017

Това е една от най-впечатляващите и добри книги които съм чела. Колкото повече продължаваш да четеш, емоциите се засилват и стават неща които не очакваш. Книгата е наистина интересна и определено мога да твърдя че е доста по-добра от творбите на Джон Грийн които съм чела.

А.Хр 17/05/2023

Много ми допадна. Книгата е интересна, въпреки някои очаквани разкрития, на места забавна. Хареса ми и края. Книгата не толкова мрачна, колкото вещае корицата.

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

spacer