Синът на Собек (Е-книга)

1,99 лв.
Не е налично

Когато в една, на пръв поглед, съвсем обикновена сутрин, Картър Кейн се отправя да проучи има ли или няма чудовище в Лонг Айлънд, последното, на което е мислил, че ще се натъкне е тайнствено момче на име Пърси Джаксън. Срещата им не е точно приятелска, но всичко останало ще разберете от е-книгата "Синът на Собек"."Разказът е комплимент към моите читатели, които отдавна ме молят да срещна Пърси и Картър", разказва Рик Риърдън в интервюта. Авторът разкрива още, че тъй като Собек е египетски бог на водата, изобразяван като крокодил, синът ще да е един от по-стръвните му последователи. И без да издаваме нищо повече - очаквайте много крокодилски екшън от историята.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Хрониките на Кейн
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB
 ISBN/Баркод
 9789542711230

 

 

Приключението на Картър Кейн и Пърси Джаксън излиза на 9 декември 2013 единствено като електронна книга!

Когато в една, на пръв поглед, съвсем обикновена сутрин, Картър Кейн се отправя да проучи има ли или няма чудовище в Лонг Айлънд, последното, на което е мислил, че ще се натъкне е тайнствено момче на име Пърси Джаксън. Срещата им не е точно приятелска, но всичко останало ще разберете от е-книгата "Синът на Собек".

„Разказът е комплимент към моите читатели, които отдавна ме молят да срещна Пърси и Картър”, разказва Рик Риърдън в интервюта. Авторът разкрива още, че тъй като Собек е египетски бог на водата, изобразяван като крокодил, синът ще да е един от по-стръвните му последователи. И без да издаваме нищо повече – очаквайте много крокодилски екшън от историята.

Стефан Иванов Атанасов 29/03/2018

Искам да попитам, дали ще бъдат превеждани и останалите три книги от малката история между Пъри Джаксън и Картър Кейн?

Егмонт 02/04/2018

Здравей Стефан, на този етап не сме планирани превод на останалите четири книги. Следи социалните мрежи и сайта ни за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар: