Сърцето помни (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Елеонора Тиг се завръща в Лондон след осем години, изпълнени с болка и самота. Тя вече не е онова наивно момиче, което прегръща любовта и безстрашно следва поривите на сърцето си. Годините, прекарани в отчаяние и безнадеждност, са я превърнали в силна и целеустремена жена, която няма да се спре пред никого и нищо, за да открие детето, отнето ѝ малко след като му е дала живот.

Преди осем години Себастиан Мур губи сърцето си. То спира да бие в мига, в който разбира, че Нора вече я няма. Закоравял и изпълнен с презрение, той отдавна е забравил идеалите на младостта. И въпреки че е най-желаният ерген на Лондон, за Завоевателя на Индия любовта отдавна е мъртва. Но срещата с тайнствената графиня Жустис подлага на изпитание здравите стени, които сам е издигнал около себе си. Тя е красива, пряма и опияняваща като алена далия.

Любовта е пречка по пътя им, но може би тя ще се окаже онова, към което и двамата неусетно се стремят.

 Автор
 Ангелина Ангелова
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Историческа романтика
 Формат
 EPUB3
 Страници
 272
 ISBN/Баркод
 9789542727569

Ангелина Ангелова е на 32 години, родом от Варна. Завършва УНСС и работи в голяма технологична компания. Пише разкази в гимназията и университета, след което следва дълга пауза и по време на майчинството любовта към писането се възвръща.

Ангелина живее в София със съпруга и двете си прекрасни момчета. Обича да чете, когато не строи ракетни площадки и влакове-стрела от ЛЕГО с децата си. Печенето на сладкиши я разтоварва за огромно щастие на семейството ѝ.

Това е първият ѝ роман. Подходящ за почитателите на романтична литература, вдъхновена от Регентския период в историята на Великобритания и последвалата Викторианска епоха.

Ангелина Ангелова, credit - Николай Колев

фотография: Николай Колев

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: