5: Паднал шут (Е-книга)

15,99 лв.
Не е налично

Лео Уинтър обича живота си. Работи, когато му трябват пари. Кара мотора си, когато копнее за свобода. Ходи в местния бар, когато иска да се повесели. „Тенекиените номади“ може да са останали в миналото, но ергенският живот в рокерски стил още му е по душа. Затова, когато една негова случайна забивка го изненадва с неприятната новина, че след 9 месеца ще става баща, той решава, че е умрял и е отишъл право в ада.

Касандра Клайн прави една-единствена крачка встрани от подреденото си ежедневие. Еднократният ѝ флирт с местното лошо момче преобръща живота ѝ с главата надолу. Мечтите ѝ за академична кариера са на път да отидат по дяволите само защото е направила глупостта да влезе за кратко в орбитата на Лео. А няма начин да стои далече от него, особено сега, когато се е върнала в Клифтън Фордж, Монтана.

Серия от странни инциденти поставят нея и бебето им в риск. Но дали наистина са такива, или Кас се е озовала на чуждо бойно поле? Единствените ѝ съюзници са хора, които почти не познава. И мъж, напълно способен да открадне сърцето ѝ.

Ако само спре да се прави на шут.

Книга пета от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Тенекиени номади
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
400 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726937
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Девни Пери е позната на почитателите на романтична литература у нас с поредицата „Ларк Коув“ от четири независими романа, обединени от ярките женски образи на главните героини и серията „Тенекиени номади“, посветена на членовете на едноименен мото клуб. Бестселър автор на USA Today, Девни живее и работи в Монтана, САЩ, където се развива действието в повечето от романите ѝ.

* * *

„Паднал шут“ е петата книга от поредицата „Тенекиени номади“, като отделните романи не са сюжетно обвързани помежду си. Обединяваща нишка са високите скорости и моторите, които по различен, но винаги секси начин, задават атмосферата и ускорения ритъм на историята. Първите четири заглавия излязоха у нас през 2021 г.

6: Tin Queen, последният роман от поредицата, ще излезе на български език през май 2022 г.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: