4: Домът на Хадес (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Злото настъпва. Анабет и Пърси, изглежда, са изгубени за всички и всичко в Подземното царство. Останалите петима герои трябва да преодолеят мъката си и да открият Портите на Смъртта. Ако успеят да пробият силите на Гея, а Пърси и Анабет - да оцелеят в Дома на Хадес, може би Седмината имат шанс да запечатат Портите от двете страни и да попречат на гигантите да въздигнат Майката Земя. Но, ако Портите са залостени, как ще се измъкнат Пърси и Анабет?

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Героите на Олимп
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB
 Страници
 592
 ISBN/Баркод
 9789542710745
Поредица ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП във Facebook

Злото настъпва. Пърси и Анабет, изглежда, са изгубени за всички и всичко в Подземното царство. Бродейки из смъртоносните дебри на Тартар, всяка една тяхна стъпка ги води към нова опасност. И ако по някакво чудо успеят да стигнат до Портите на Смъртта, там ще ги посрещне легион от кръвожадни чудовища.

Междувременно Хейзъл и екипажът на Арго ІІ са изправени пред труден избор. За да попречат на гигантите да въздигнат Майката Земя, те трябва да запечатат Портите на Смъртта от двете страни. Но, пита се Лео, ако Портите са залостени, как ще се измъкнат Пърси и Анабет? Да спасят приятелите си или да предотвраят ужасяваща война? – това е дилемата! По който и път героите да поемат, едно нещо е сигурно – в Подземното царството от злото не можеш да се скриеш.

 * * *

Отзивите

Невероятно четиво, възкликват от Sunday Express. Експлозивно и изпълнено със страхотен екшън, допълват от Telegraph. Това са предварителните отзиви за романа на Риърдън, чиято световна премиера се състоя на 8 октомври, и който в рамките на един ден завоюва титлата бестселър на „Амазон”. Шест дни по-късно романът пристига и при своите български читатели. „Всичките герои са заедно, всеки един от тях е представен със собствена гледна точка и реагира по свой начин. Но над всичко останало са Пърси и Анабет, които са основните главни герои”, разказва самият автор за най-новата си творба.

„Домът на Хадес” е четвъртият роман в поредицата ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП. След него ще има още една книга, с която Риърдън ще постави край на втората поредица от митичния и изпълнен с приключения свят на Пърси Джаксън. Заглавието й ще е „Кръвта на Олимп” и ще зарадва феновете през октомври 2014 г. „Ще продължа да пиша, но този път, черпейки вдъхновение от скандинавската митология”, успокоява често своите читатели в интервюта писателят.

 * * *

Авторът

Рик Риърдън печели любовта на младите читатели с романите от поредиците„Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн” и „Героите на Олимп”. Носител на наградата Children’s Choice Book Award Author за 2011 година, книгите му са продадени в над 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни. Посетете и фейсбук страницата на поредица ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП на facebook.com/heroesofolympus.bg

* * *

Ще се измъкнеш ли от ДОМА НА ХАДЕС? - включи се в предизвикателството още сега!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer