3: Тихите води (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Мигове.

Животът ни е сбор от мигове. Някои от тях съкрушително болезнени и изпълнени с вчерашна мъка. Други носещи красива надежда и обещания за утре.

Преживяла съм стотици мигове в краткия си живот – мигове, които са ме променяли, които са ме предизвиквали. Такива, които са ме ужасявали и оплитали. Но най-важните – онези разбиващите сърцето и спиращите дъха – в тях винаги е присъствал той.

Бях на десет години, когато изгубих гласа си. Тогава част от мен бе открадната, но имаше един човек, който съумяваше истински да чуе гласа ми в тишината. Брукс Грифин. Той бе светлината в мрачните ми дни, обещанието за едно красиво утре, докато не връхлетя трагедията. Онази, която го удави в морето от спомени.

Това е историята на едно момче и едно момиче, които се обичаха един друг, но не обичаха самите себе си. История за живота и смъртта. За любовта и нарушените обещания.

За миговете.

Книга трета от поредицата ЕЛЕМЕНТИ

 Автор
 Бритъни С. Чери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Елементи
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
400 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542732594
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Бритъни С. Чери е автор на бестселъри на „Амазон“, която е влюбена в словото, откакто се помни. Има бакалавърска степен по театрални изкуства с допълнителна квалификация по творческо писане от университета „Карол“. Бритъни живее в Милуоки, Уисконсин, със семейството си. Ако не тича по милион задачи и не вае истории, вероятно си играе с очарователните си домашни любимци.

Авторка е и на романите „Въздухът, който дишам“, „Огънят между Хай и Ло“, „Южни бури“, „Източни светлини“, „Западни вълни“ и много други.

Можете да я намерите в интернет на:

www.facebook.com/BrittainyCherryAuthor

www.twitter.com/brittainycherry 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: