3: Порочна омраза (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Той я мрази... почти толкова, колкото я желае.

Джош Чен никога не е срещал жена, която да не успее да очарова, освен проклетата Джулс Амброуз.

Красивата червенокоска е трън в очите му от първата им среща и в същото време поглъща мислите му така, както никоя друга жена не го е правила.

Когато в една незабравима нощ враждебността им се превръща в страст, той ѝ предлага решение, което да я прогони от главата му веднъж завинаги. Споразумение с прости правила – просто секс.

Без ревност.

Без обвързване.

И без никакво влюбване.

Джулс Амброуз има една единствена цел пред себе си – да си вземе изпита за адвокат. Последното нещо, от което се нуждае, е да се забърка с лекар, който прави СТРАДАНИЕТО непоносимо... независимо колко неустоим е.

Но колкото повече го опознава, толкова повече осъзнава, че той е много повече от това, което е видяла първоначално и мразила толкова дълго време.

Братът на най-добрата ѝ приятелка.

Нейното възмездие.

И нейното единствено спасение.

Техните отношения са създадени в ада и когато демоните от миналото ги застигат, двамата се изправят пред истини, които могат или да ги спасят... или да унищожат всичко, за което са работили.

Книга трета от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

 Автор
Ана Хуанг
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Порочни истории
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 512
 ISBN/Баркод
9789542729464
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: