3: Нечестива красота (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Изпепеляващо горещ модерен преразказ на мита за Елена от Троя, Ахил и Патрокъл, който е колкото греховен, толкова и сладък.

В Олимп или управляваш, или се подчиняваш. Ахил Калис може да е роден без нищо, но като дете се е заклел, че ще си пробие път до вътрешния кръг на Отровния град.

Сега, когато една жадувана длъжност е отворена за всеки, който има силата да се бори за нея, Ахил и неговият партньор Патрокъл Фотос планират да се включат в състезанието и да удвоят шансовете си за победа.

Никой от тях обаче не очаква скандалната красавица Елена Касиос да бъде част от наградата. Нито пък са готови за огъня, който пламва в момента, в който тя погледне към тях.

Зевс може и да мисли, че притежава Елена и може да прави с нея каквото си пожелае, включително и да я подари на някого, но красавицата има други планове за себе си. Напук на Тринадесетте, тя се включва в надпреварата, като на практика се бори за собствената си ръка. За съжаление, има хора, които предпочитат да я видят мъртва, отколкото начело на града. Единствените, на които може да се довери, са онези, от които не е способна да стои надалеч – Ахил и Патрокъл. Но дали те наистина ѝ мислят доброто, или всяка открадната целувка е измама?

Книга трета от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

 Автор
Кейти Робърт
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Мрачен Олимп
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542729532
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Кейти Робърт е автор на романтични трилъри. Според сп. „Ентъртейнмънт Уийкли“ стилът ѝ е „неописуемо секси“. Книгите ѝ са продадени в над един милион екземпляра. Кейти Робърт живее на северозападното тихоокеанско крайбрежие със съпруга и децата си, с котка, която се мисли за куче, и с два немски дога, които се смятат за салонни кученца. За повече информация може да посетите kateerobert.com и Twitter @katee_robert.

* * * 

„Електриков идол“ (Electric Idol) е втората книга от поредицата „Мрачен Олимп“, в която древногръцките богове са по-секси от всякога. Романите от поредицата не са обвързани сюжетно и могат да се четат самостоятелно един от друг. 

Неонови богове (#1) е номиниран в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г. от Goodreads Choice Awards. С номинация в категорията за еротична романтика на наградите Swoon (2021).

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: