2: Кралицата изменница (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Вече считана за изменница, Лара е безсилна срещу превземането на Итикана от краля на Маридрина. Когато научава, че съпругът ѝ Арен е отвлечен в битка, тя осъзнава, че е разменната монета, която иска баща ѝ, срещу живота на Арен.

Но Лара е готова да се бори.

Решена да спаси съпруга си и кралството на Моста, тя използва тайното си и най-опасно оръжие – сестрите, чийто живот е пощадила. Докато войната за властта над кралствата е в разгара си, Лара се изправя срещу най-голямото предизвикателство – да спаси мъжа, когото е предала.

Когато всичко, което обича, е в опасност, Лара трябва да реши за какво се бори – за съпруга си, кралството или себе си.

Книга втора от поредицата КРАЛСТВОТО НА МОСТА

 Автор
 Даниел Л. Дженсън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Кралството на Моста
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727545

За автора:

Даниел Л. Дженсън e автор на бестселъри, отличени в класациите на вестник „Ю Ес Ей Тудей“. Живее в канадския град Калгари заедно със семейството си . Официалният ѝ уебсайт е www.danielleljensen.com.

* * * 

Поредицата „Кралството на Моста“ (The Bridge Kingdom) е силно популярна в социалните мрежи и се очаква с особен интерес от младите читатели и у нас. Подходяща е за тийнейджъри и т. нар. млади възрастни читатели (new adults). Съблазнително фентъзи, идеално за феновете на „Кръв и пепел“ и „Двор от рози и бодли“. Eпична история за любов, предателство, отмъщение, наситена с политически интриги, шпионаж, вълнуващ екшън. 

* * * 

„Кралицата изменница“ е вторият роман от „Кралството на Моста“, в който историята за Лара и Арен достига своята кулминация. Последващите книги от поредицата ще проследят пътя на двама герои, които срещаме именно в „Кралицата изменница“ – на принц Керис Велиант (по-големият брат на Лара) и генерал Зара Анафора.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: