1: Кралят на Моста (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Лара е обучена принцеса войн, израснала в изолация. Вярва, че владетелят на Кралството на Моста – Арен, е неин заклет враг. И тя ще е тази, която ще го унищожи.

Процъфтяващото Кралство на Моста е единственият път към останалата част от света и е заплаха за дома на Лара Маридрина. В името на мира принцесата трябва да се омъжи за Арен. Но плановете ѝ са други.

Лара е подготвена да убие краля и да подчини на волята си владенията му, но не е подготвена за собственото си сърце. Защото светът не е това, което е очаквала. Арен – също.

Сега, когато знае повече за битката за Моста, водена между кралствата, тя поставя под съмнение всичко, на което е била научена. Лара трябва да избере дали ще е героят, или злодеят в тази история. От решението ѝ зависи кое кралство ще бъде спасено… и кое – унищожено.

 Автор
 Даниел Л. Дженсън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Кралството на Моста
 Възраст
 17+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726890

За автора:

Даниел Л. Дженсън e автор на бестселъри, отличени в класациите на вестник „Ю Ес Ей Тудей“. Живее в канадския град Калгари заедно със семейството си . Официалният ѝ уебсайт е www.danielleljensen.com.

* * *

„Кралят на Моста“ (The Bridge Kingdom) е силно популярен в социалните мрежи и се очаква с особен интерес от младите читатели и у нас.

Книгата слага началото на поредицата „Кралството на Моста“, подходяща за тийнейджъри и т. нар. млади възрастни читатели (new adults). Съблазнително фентъзи, идеално за феновете на „Кръв и пепел“ и „Двор от рози и бодли“. Eпична история за любов, предателство, отмъщение, наситена с политически интриги, шпионаж, вълнуващ екшън.

* * *

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: