Коледния Прасчо

29,90 лв.

Едно момче и неговата играчка ще променят всичко

Джак обича своята детска играчка Дър Пиг. Дър Пиг винаги е бил до него, и в добро, и в лошо. Докато веднъж на Бъдни вечер не се случва нещо ужасно – Дър Пиг изчезва. Но Бъдни вечер е нощ на чудеса и загубени неща. Нощ, в която всичко може да оживее, и играчките дори. А най-новата играчка на Джак – Коледния Прасчо, макар досаден заместител на Дър Пиг, има смел план. Заедно с Джак да се отправят на вълшебно пътешествие и да потърсят изгубеното, за да спасят най-добрия приятел, който момчето познава...

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Тип
 Приказки, митове и легенди
 Възраст
 8+
 Корица
 Твърда
 Формат
145 x 200 мм
 Страници
 320
 ISBN/Баркод
 9789542726777

 

 

 

прочетете цялото ревю в КНИЖНИ КРИЛЕ 

„Коледния Прасчо” ни отвежда в невъобразим нов свят, държи ни в напрежение до самия финал, кара ни да се влюбим в героите и да им стискаме палци… И ако наистина вземем книгата присърце – то неусетно ни кара да бъдем една идея по-добри, смели и отзивчиви.“

 

LIRA.BG

„Дж. К. Роулинг пише сравнително рядко – затова и всяка книга от създателката на Хари Потър се превръща бързо в хит. „Коледния Прасчо” заслужава всъщност да бъде прочетена… Вълшебната история ни пренася в преживелиците по празниците на малко момченце и неговата играчка. Прасчо се изгубва, но новият подарък ще помогне на героя да открие всичко онова, което му липсва.

Топла и събуждаща любов в цялото семейство е „Коледния Прасчо”. Прекрасната атмосфера по страниците се допълва и от хубавите илюстрации на Джим Фийлд. Усещането буквално е сякаш вълшебните истории на Биатрикс Потър са намерили своето продължение.

А за стила на Дж. К. Роулинг критиката казва, че наистина е неповторим. Талантът ѝ на разказвач пробужда в малки и по-големи читатели пъстра палитра от емоции. Накрая обаче остава най-важното – усещане за щастие. За празник, който настъпва още щом разтворим „Коледния Прасчо”.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: