BRAVO 3/2011

1,70 лв.
Не е налично

Според учените доброто ти настроение е обвързано с нивата на едно специално вещество в твоя мозък. Нарича се серотонин и при влюбване се повишава. Надяваме се, ефектът да същият и когато вземеш в ръце новия брой на БРАВО. А че в него ще поговорим за влюбването е повече от ясно, все пак брой 3 излиза броени дни преди Свети Валентин и ще те пренесе на розова вълна с експертна консултация за любовта, преглед на поуките от холивудските връзки и специален миниплакат. В БРАВО 3 ще откриеш още: 20 тайни лично от свръхестествените сладури Джаред и Дженсън, интервю с Бруно Марс, всичко най-актуално около Майли и най-сладките звездни любимци. Плакатите в броя пък са на: Миранда Косгроув, Бруно Марс, Бритни Спиърс и Jonas Brothers. Е, усещаш ли как серотонинът разпъва устните ти в усмивка?

9 – 22 февруари 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Според учените доброто ти настроение е обвързано с нивата на едно специално вещество в твоя мозък. Нарича се серотонин и при влюбване се повишава. Надяваме се, ефектът да същият и когато вземеш в ръце новия брой на БРАВО. А че в него ще поговорим за влюбването е повече от ясно, все пак брой 3 излиза броени дни преди Свети Валентин и ще те пренесе на розова вълна с експертна консултация за любовта, преглед на поуките от холивудските връзки и специален миниплакат. В БРАВО 3 ще откриеш още: 20 тайни лично от свръхестествените сладури Джаред и Дженсън, интервю с Бруно Марс, всичко най-актуално около Майли и най-сладките звездни любимци. Плакатите в броя пък са на:  Миранда Косгроув, Бруно Марс, Бритни Спиърс и Jonas Brothers. Е, усещаш ли как серотонинът разпъва устните ти в усмивка?

 

* * *

Новини: Свежи слухове и факти 
Mix: Джони Деп, Меган Фокс, Том Фелтън, Джейсън Деруло
Миниплакат за влюбени
 

Новини: Любовни поуки от холивудските двойки

Рияна: Дяволски добра да е лоша!
Видеото S&M на Рири си изпроси цензура. Дали заради, или въпреки това обаче пак обещава да е хит...

Paramore: Отличен 3
Paramore се разчупи на две в средата на декември, а днес посоките вече са три...

Майли: Всеки финал е ново начало
В Америка последният епизод на „Хана Монтана“ бе излъчен през януари. У нас сбогуването ще е след броени дни. Майли (18) обаче продължава. И с добри, и с лоши новини...

Ашли, Фифти, Блейк, Миранда: Четирикраките приятели на звездите
Толкова сладки! Толкова верни! Толкова искрени! Най-добрите приятели на звездите имат по четири крака и лаят!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Бруно Марс: Отново сам!
Пред БРАВО изпълнителят на Grenade потвърждава слуховете...

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели тениска на любима звезда!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Фотороман: Момче от миналото
Когато Пиа разбира, че първата й голяма любов отново е в града, тя няма търпение да го види. Сегашният й приятел Дани обаче иска да предотврати тази среща на всяка цена...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Тест: Проявяваш ли съчувствие?

 

Специално за Свети Валентин: Всичко за любовта!
Когато обичаш, се чувстваш силно привлечен от някого, искаш да го докоснеш, да го целунеш, да си с него непрекъснато. Но какво се крие всъщност в чувството на всички чувства и какво се случва с теб? Какъв по-добър момент да потърсиш отговора на тези въпроси от подготовката на Свети Валентин!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

 TILT: Новата БГ лента те очаква
„Играта свършва чак когато сам се предадеш. Този път няма да го направя!“ - казва Сташ в дебютния филм на режисьора Виктор Чучков-син. Същото важи и за филма!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Андрю Гарфийлд: В костюма на Спайди
БРАВО ти представя новата суперзвезда на Холивуд!

„Свръхестествено“: 20 тайни
Страсти, хобита и големи мечти – серийните братя отварят вратата към личния си свят!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Сутрешен блок“, „Аз съм номер четири“, „Боецът“

Плакати:
Jonas Brothers, Миранда Косгроув, Бруно Марс, Бритни Спиърс
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 18.02.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: