1: Ятото

19,90 лв.

Можеш ли да пазиш тайна?

Израснах, вярвайки, че истинските любовни истории те изправят пред огромни изпитания, за да докажеш, че си достоен.

Когато заживях в своята лична изопачена приказка, бях млада и наивна. Поддадох се на изкушението и нахраних звяра, който ставаше все по-жаден с всеки удар.

Трипъл Фолс изобщо не беше това, което изглеждаше. Същото се отнасяше и за мъжете, които ме взеха под крилото си. Но за да ги запазя, трябваше да бъда част от техните тайни.

Тайни, чието опазване ни струва всичко.

Това е разликата между измислицата и реалността. Не можеш да изживееш собствената си любовна история отново, защото докато осъзнаеш, че ти се случва, вече е приключила.

Книга първа от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

 Автор
 Кейт Стюарт
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Братството на гарвана
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
432 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542730064
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

„Ятото“ поставя началото на поредицата „Братството на гарвана“. Тя е мрачна, изпепеляваща приказка, изпълнена с мистерия и напрежение. Серията влиза в класацията топ 50 на Amazon и се радва на сериозен отзвук в социалните мрежи – само в TikTok видеата за поредицата имат над 31 млн. гледания до момента. Списание Glamour я определя като съвременен преразказ на легендата за Робин Худ, с изгарящ сюжет, който влиза под кожата.

Десислава Добрева 28/03/2023

Имам въпрос към издателството кога ще има електронен вариант на книгата?

Егмонт България 03/04/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към книгата. Тя ще бъде налична в електронен формат съвсем скоро. Поздрави, Екипът на ЕГМОНТ

Радомира Балева 26/04/2023

Изключителна във всяко едно отношение! ???? Кога може да очакваме следващата от поредицата?

Егмонт България 02/05/2023

Здравейте, благодарим ви за интереса към поредицата. Книга втора можете да очаквате в края на месеца. Усмихнат ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: