14: 5-минутни горски истории

9,90 лв.

Новата колекция „5-минутни истории“ ще ви срещне с любимите герои на Дисни и техните забавни приключения! Всяка от книгите съдържа цветни илюстрации и пет истории, подходящи за ранно детско четене. Пригответе се за вълшебни моменти на споделеност с любимата колекция „5-минутни истории“!

В „5-минутни горски истории“ ще се забавлявате с приключенията на Мики Маус и историите „Мики и вълшебните бобени зърна“, „Най-добре е у дома“, „Червената шапчица Мини“, „Мики, Мини и злата вещица“ и „Обущарят и елфите“.

 Марка
 Дисни
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 5-минутни истории
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда
 Формат
145 x 200 мм
 Страници
 48 цветни
 ISBN/Баркод
9789542725367

@zlatniteprikazkipodcast

„Търсих подходяща книга, богата на илюстрации на всяка страница, но компактна по размер, с която да тестваме да слушаме по-кратки истории с детето, за да не се отегчава и разсейва лесно.

Спрях се на „5-минутни горски истории“, която стъпва на познати приказни сценарии, докато среща най-малките читатели с любимите герои от Дисни… Историите тук са сравнително кратки (четат се за под 5 минути, някои за 3 дори) и съдържат диалози, което ни помага да упражняваме въпроси и отговори… Препоръчвам поредицата, защото е супер удобна за четене (особено ако си носите детски книги в колата), съдържа цветни илюстрации и винаги 5 истории, подходящи за ранно детско четене.“

прочетете цялото ревю

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: