Истината за завинаги

9,90 лв.
Не е налично

Очаквай неочакваното!

Мейси е планирала цялото лято много внимателно. В тези планове не е включена работата й в кетъринг "Желание". И със сигурност го няма Уес.

Но съвсем скоро Мейси открива, че нещата, които най-малко очакваме, са нещата, които най-силно желаем.

 Автор
 Сара Десен
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712145

Очаквай неочакваното!

Мейси е планирала цялото лято много внимателно. В тези планове не е включена работата й в кетъринг „Желание“. И със сигурност го няма Уес.

Но съвсем скоро Мейси открива, че нещата, които най-малко очакваме, са нещата, които най-силно желаем.

* * *

Авторът

Сара Десен е автор на 10 бестселъра, продадени в над седем милиона копия по целия свят. Носител е на много престижни награди, а рецензиите за романите й за изключителни. Живее в Северна Каролина със съпруга си и дъщеря си.

* * *

BRAVO ПРЕПОРЪЧВА е кампания на водещото тийн списание в България. Идеята й е популяризирането и разпространението на успешни и хитови заглавия от художествената литература за млади читатели. Книгите са обозначени със стикер с логото на инициативата и могат да бъдат закупени от павилионите за продажба на вестници и списания с актуалния брой на БРАВО, както и тук, в специалната секция на сайта на издателството. Промоционалната цена, на която се предлагат в периода на кампанията е 4,99 лв. (цената със списание е 6,69 лв.). Заглавията и периодите можете да откриете на страницата на БРАВО ПРЕПОРЪЧВА.

Freya Lawley 21/07/2015

Книгата е много интересна, забавна и приятно лятно четиво, НО има супер много правописни грешки. Очи беше написано с "У" . Редактора да не е на 10?

Иво 21/08/2016

Нали и в заедно на път имаше мн грешки...без коментар...

Добавяне на коментар: