Списание СПОНДЖ БОБ (SPONGEBOB)

3,80 лв.
Не е налично

Жълта квадратна гъба с големи сини очи и стърчащи предни зъби, която живее в морски ананас - запознай се с главния герой на списание СПОНДЖ БОБ! Но не бързай да се пръскаш от смях с квадрата! Първо се срещни и с неговите приятели - розовата морска звезда на име Патрик и катерицата Санди, които обитават град Бикини Ботъм в Атлантическия океан. А вече и по-мокрите страници на списанието...Освен да те разсмива, Спондж Боб обича да лови медузи, да прави балони във всякакви размери, да си играе с домашния си любимец (морския охлюв Гари) и да се занимава с карате. Разбира се, в свободното си време, когато не работи като готвач в закусвалнята "Хрупкавият Рак". Спондж Боб винаги е в добро настроение и вдига много шум, което дразни съседа му Сепия, фен на тишината и касиер в "Хрупкавият Рак".Всякакви забавни и междусъседски истории или казано накратко - спонджотии, вицове, игри, уроци и много порести загадки те очакват в изданието. И не само това! Във всеки брой на списание СПОНДЖ БОБ ще откриваш подарък, така че стягай гащите за Бикини Ботъм!

 Марка
 Спондж Боб
 Тип
 Списание
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 24 цветни
 Включва
 Играчка
 ISSN
 1314-6173

График на издаване:
Спондж Боб 1 - 12.01.2013
Спондж Боб 2 - 09.03.2013
Спондж Боб 3 - 11.05.2013
Спондж Боб 4 - 13.07.2013
Спондж Боб 5 - 14.09.2013
Спондж Боб 6 - 09.11.2013

Вицове, игри и много порести загадки!

Списание СПОНДЖ БОБ

Жълта квадратна гъба с големи сини очи и стърчащи предни зъби, която живее в морски ананас – запознай се с главния герой на списание СПОНДЖ БОБ! Но не бързай да се пръскаш от смях с квадрата! Първо се срещни и с неговите приятели – розовата морска звезда на име Патрик и катерицата Санди, които обитават град Бикини Ботъм в Атлантическия океан. А вече и по-мокрите страници на списанието...

Освен да те разсмива, Спондж Боб обича да лови медузи, да прави балони във всякакви размери, да си играе с домашния си любимец (морския охлюв Гари) и да се занимава с карате. Разбира се, в свободното си време, когато не работи като готвач в закусвалнята „Хрупкавият Рак“. Спондж Боб винаги е в добро настроение и вдига много шум, което дразни съседа му Сепия, фен на тишината и касиер в „Хрупкавият Рак“.

Всякакви забавни и междусъседски истории или казано накратко – спонджотии, вицове, игри, уроци и много порести загадки те очакват в изданието. И не само това! Във всеки брой на списание СПОНДЖ БОБ ще откриваш подарък, така че стягай гащите за Бикини Ботъм!

Списание СПОНДЖ БОБ

Примерни страници (от брой 1 - април 2012):

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Списание СПОНДЖ БОБ

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer